23 nov 2021

Studenten Landstede MBO doen praktijkervaring op tijdens Hét Grote Sinterklaasfeest

Woensdag 17 november 2021 vierden ongeveer 200 kinderen de 10e editie van Hét Grote Sinterklaasfeest in het Landstede Sportcentrum. Studenten van de opleidingen Medewerker Evenementenorganisatie, Musicalperformer én Beveiliging hebben tijdens dit event flink wat praktijkervaring opgedaan! En niet te vergeten: de kinderen een glimlach op hun gezicht getoverd.

Het was een spetterend feest! Stichting Kind in Beeld organiseerde het evenement met veel inzet van vrijwilligers, waaronder studenten van Landstede MBO.

De kinderen en hun ouders werden getrakteerd op iets te drinken en wat lekkers erbij. Ze konden genieten van een musical die met veel enthousiasme door wethouder Dorrit de Jong werd aangekondigd. De studenten van Landstede MBO Musicalperformer hebben weer een prachtig verhaal verzonnen en dit in musicalvorm uitgevoerd.

Extra groots uitgepakt

Bestuurslid van Kind in Beeld Hans Bergman: ”Dankzij de weeshuisprijs 2019-2020 van het Hervormd Weeshuis konden wij dit jaar extra groots uitpakken met het jubileumfeest. We hebben daardoor meer extra activiteiten voor de kinderen kunnen regelen. Denk daarbij aan een ballonnenpiet, een schminkartiest die de kindersnoetjes mooi schminkte”. En niet te vergeten YouTube-idool Timo Miedema, die zijn springkunsten op de trampoline kwam tonen.

Voor het naar huis gaan kregen alle kinderen ook nog een mooi nieuw cadeau en een tasje met extraatjes mee naar huis. Alle ongeveer 500 kinderen die niet naar het feest konden komen krijgen hun cadeautje thuisbezorgd.

Meer weten over de opleidingen?

Check hier de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie 

Check hier de opleiding Musicalperformer (Deltion College)

Check hier de opleiding Beveiliging