Raalte

Raalte is gemakkelijk per trein en auto bereikbaar. Het is niet zo’n hele grote plaats, en het gezellige winkelcentrum ligt daarmee op loopafstand van onze leslocatie aan de Zwolsestraat. Trouwens, ook hier vind je een supermarkt en allerlei andere winkels die je nodig hebt. En is het lekker weer, dan kun je ook hier een terrasje pakken of een leuke plek zoeken om je lunch op te eten. Zoek je liever de rust op? Dat kan ook: je bent zo in de natuur!

Van administratie tot landbouw, en van verpleging tot commercieel: in dit gebouw kun je terecht voor veel verschillende opleidingen. Elk interessegebied heeft in de meeste gevallen zijn eigen vleugel en moderne praktijklokalen. Daardoor leer je je medestudenten en docenten snel kennen en weet je elkaar snel te vinden.

Er zijn daarnaast verschillende plekken waar je rustig alleen of in groepjes kunt studeren of kunt samenwerken aan een opdracht. Heb je geen lunch bij je? Geen probleem. Er is een goed restaurant, met een gevarieerd assortiment.

Bereikbaarheid met OV
Raalte ligt aan het treinspoor van Almelo naar Zwolle. Ook zijn er veel buslijnen van en naar plaatsen in de omgeving. Dus met het openbaar vervoer kom je heel gemakkelijk op school én weer thuis! Het is ongeveer tien minuten lopen van en naar het treinstation (waar ook de bussen stoppen).

Wat is het adres?
Zwolsestraat 63a, 8101 AB RaalteAdresgegevens
Zwolsestraat 63a 8101 AB Raalte 088-850 8200 Route & Kaart