Video's van onze locaties

Ga jij bij ons een opleiding volgen? Dan wil je vast wel weten hoe het schoolgebouw eruitziet! Kies de video van jouw locatie en laat je meenemen door onze enthousiaste studenten en docenten.

Harderwijk

Harderwijk is een eeuwenoude stad met een mooie haven en zelfs een strand. Al onze scholen zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Lopen kan ook: hoofdlocatie Westeinde ligt op een paar honderd meter van het trein- en busstation. De locaties Dronten, Kampen en Lelystad zijn sublocaties: zo kunnen we zoveel mogelijk onderwijs bij jou in de buurt aanbieden.


Locatie Parkweg - Sport & Bewegen
Locatie Westeinde
Locatie Lelystad, Het Ravelijn

Raalte

Raalte is niet zo’n hele grote plaats. Daardoor ben je vanaf school zo in het centrum met alle winkels en supermarkten. Kom je met het openbaar vervoer? Raalte is gemakkelijk per trein (en auto) bereikbaar en de school ligt op zo’n tien minuutjes van het treinstation.


Zwolsestraat

Zwolle

Zwolle is een echte studentenstad, waar je naast studeren ook lekker kunt shoppen en stappen. Ook is de stad vanuit de regio gemakkelijk per bus en trein te bereikbaar. Vanaf het mooie station stap je zo in een stadsbus die je naar je school brengt.


Locatie Rechterland
Locatie Ossenkamp
Locatie Fuchsiastraat
Locatie Dokterspad