Landstede Praktijkloket

Welkom bij Landstede Praktijkloket: het platform voor praktijkopdrachten. Geen uitdaging is ons te groot. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product, het ontwikkelen van een innovatieve menukaart, of het beveiligen van een evenement. U kunt het zo gek, zo groot of zo specifiek niet bedenken, of Landstede Praktijkloket zorgt voor de juiste match tussen opdrachtgever en onderwijsteams.

Hoe het werkt

• Als opdrachtgever meldt u uw praktijkopdracht aan via landstedembo.nl/praktijkloket
• Onze adviseurs gaan met u in gesprek om uw opdracht te formuleren en te definiëren, zodat deze perfect aansluit bij ons onderwijsprogramma
• Vervolgens wordt uw opdracht uitgezet bij de onderwijsteams die het best passen bij uw vraagstuk
• Geïnteresseerde onderwijsteams melden zich aan voor uw praktijkopdracht
• Binnen een week informeren wij u over de status van de aanmeldingen
• Is er een match? Dan nodigen wij u uit voor een driegesprek met het onderwijsteam om de afspraken definitief te maken en voor een vlekkeloze overdracht.

Bij Landstede Praktijkloket kunt u niet alleen terecht voor praktijkopdrachten, maar ook voor BPV-verzoeken, klussen, workshops, gastcolleges en events. Ontdek voorbeeldprojecten en meld u aan op landstedembo.nl/praktijkloket voor meer informatie.

Waarom kiezen voor het Landstede Praktijkloket?

Landstede Praktijkloket is hét platform voor praktijkopdrachten. Met ons uitgebreide netwerk verbinden wij u direct met de talenten van morgen, onze studenten. Talloze bedrijven en organisaties hebben al de perfecte match gevonden voor hun praktijkopdrachten bij Landstede.

En maakt u zich geen zorgen als u nog niet precies weet hoe u uw opdracht moet formuleren. Wij helpen u graag met inventariseren, brainstormen en verduidelijken. Bij Landstede Praktijkloket is geen uitdaging te groot, zolang het leeraspect maar relevant is voor onze studenten.

Doe hier uw aanvraag