Entree opleiding niveau 1

Heb je geen diploma, maar wil je wel een beroepsopleiding volgen? Met Entree haal je een niveau 1 mbo-diploma in één jaar. Soms zelfs in minder tijd en soms langer. Daarna kun je aan het werk óf doorstuderen.

De entree opleiding niveau 1 volg je bij StartCollege, dat onderdeel is van Landstede Groep. Bij StartCollege kun je kiezen uit Entreeopleidingen in allerlei beroepsrichtingen: van techniek, administratie tot zorg of groen. Deze kun je volgen in Dronten, Harderwijk, Raalte en Zwolle. Inschrijven voor een Entreeopleiding kan via de website van StartCollege.

Entree basis

De entreeopleiding van StartCollege is een 1-jarige opleiding waarin je ontdekt waar je talenten en interesses liggen. Dat doe je in een maatwerktraject. Je leert vooral door te doen: je werkt vaak aan opdrachten binnen en buiten de school en je loopt stage. Je kunt kiezen uit veel verschillende beroepsrichtingen.

Je kan je ook aanmelden zonder nu een beroepsrichting te kiezen. Dat kun je hier doen door op de aanmeldknop te klikken. 

Informatie over het aanmelden bij StartCollege vind je hier.

Welke beroepsrichtingen kun je doen?
Je begint met de basis opleiding Entree en gedurende het jaar kun je kiezen voor een van de onderstaande profielen:
- Assistent Logistiek
- Assistent Installatie- & Constructietechniek
- Assistent Zorg & Dienstverlening
- Assistent Procestechniek
- Assistent Bouwen, Wonen & Onderhoud
- Assistent Verkoop / Retail
- Assistent Mobiliteitsbranche
- Assistent Horeca/Voeding/Voedingsindustrie
- Assistent Plant of (Groene) Leefomgeving

Entree anderstaligen

Inburgeren en tegelijkertijd een beroepsopleiding volgen? Dat kan met een duaal traject. Hierin volg je de inburgeringscursus en een mbo Entreeopleiding op niveau 1. Na deze opleidingen kun je werk zoeken of beginnen aan een mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4 en in sommige gevallen naar het hbo of de universiteit. Meer informatie