Entree opleiding niveau 1

Entree is er voor iedereen vanaf 16 jaar, die nog geen diploma heeft en een beroepsopleiding wil volgen. Je haalt meestal in 1 jaar jouw diploma. Soms zelfs in minder tijd. Daarna kun je aan het werk of doorstuderen aan mbo niveau 2, 3 of 4.

Begeleiding in je keuze
De opleiding ziet er voor iedereen anders uit. Je krijgt vakken die het beste bij jou passen en vakken die iedereen volgt. Je maakt daarnaast ook praktijkopdrachten en je hebt coachgesprekken. Als je bij ons op school komt, ga je ontdekken wat jouw talenten zijn. Wij begeleiden jou zo goed mogelijk, zodat school voor jou leuk en succesvol is.

Kennismaken met Entree in Raalte en Dronten
Om jou te kunnen vertellen hoe Entree er voor jou uitziet, willen wij eerst kennis met je maken. Tijdens een persoonlijke gesprek vertel je wie je bent en wat je interesses zijn.

Ook vertel je waar je misschien nog extra hulp bij nodig hebt. Verder praten we over de beroepsrichtingen die er zijn én of je liever werkt of vaker naar school gaat. Je hoeft voor onze kennismaking hier nog helemaal geen keuze in te maken.

Na dit gesprek beslissen wij over hoe Entree er voor jou uitziet. Kom je dan bij ons op school? Dan helpen wij jou met het aanmelden. Meld je via deze link aan voor een kennismaking in Raalte of Dronten! In Harderwijk en Zwolle is er geen vooraanmelding.  

Aanmelden
Het aanmelden bij Entree van Landstede MBO gaat via de website van StartCollege. Daar staat een aanmeldknop. Je kan je aanmelden voor Entree algemeen of een beroepsrichting binnen Entree.

Waarom bij ons Entree?

  • Je haalt in meestal 1 jaar je mbo-1 diploma. Soms zelfs in minder tijd, soms in meer tijd. Daarna kun je aan het werk óf doorstuderen aan mbo-2, 3 of 4.
  • Je maakt bij je aanmelding nog geen keuze voor je beroepsrichting. Je ontdekt wat het beste bij je past door praktijkopdrachten te doen en coachgesprekken te voeren.
  • Wij hebben veel persoonlijke aandacht voor jou.
  • Je leert veel over jezelf, je interesses en je talenten.
  • Soms is het mogelijk om tijdens Entree al te beginnen met mbo-2, 3 of 4.

Beroepsrichtingen
Bij Entree volg jij een beroepsrichting. Dit is een voorbereiding op mbo-2, 3 of 4 of naar een baan. Je hoeft deze niet nu al te kiezen. Je ontdekt tijdens de opleiding door erover te praten én praktijkopdrachten te maken welke richting het beste bij je past. Om je een idee te geven, vind je hier een overzicht van onze richtingen.

Entree via Landstede MBO of StartCollege?
In Dronten en Raalte volg je onze Entree-lessen bij Landstede MBO. In Harderwijk en Zwolle bij StartCollege. StartCollege én Landstede MBO maken beiden onderdeel uit van Landstede Groep. Ze werken veel samen.

Meld jij je aan voor een persoonlijke kennismaking in Dronten of Raalte? Vul dan in op welke locatie jij Entree zou willen volgen. 

Entree anderstaligen
Inburgeren en tegelijkertijd een beroepsopleiding volgen? Dat kan met een duaal traject. Hierin volg je de inburgeringscursus en een mbo Entreeopleiding op niveau 1. Na deze opleidingen kun je werk zoeken of beginnen aan een mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4 en in sommige gevallen naar het hbo of de universiteit. Meer informatie.

Kom kennismaken bij Entree!

De Entree opleiding ziet er voor iedereen anders uit. Je krijgt vakken die het beste bij jou passen en vakken die iedereen volgt. Om de opleiding goed bij jou te laten passen, is het belangrijk te weten wie jij bent. Daarom maken we bij Landstede MBO in Raalte en Dronten graag eerst kennis met jou.

Tijdens een persoonlijk gesprek vertel jij wie je bent en wat je interesses zijn. Je vertelt ook waarbij je misschien extra hulp nodig hebt. Na dit gesprek beslissen we hoe Entree er voor jou uit komt te zien. Wil jij daarna starten met jouw opleiding? Wij helpen je dan met het aanmelden in Raalte en Dronten.

Vul onderstaande velden in en verstuur jouw aanvraag voor Raalte of Dronten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak met jou te maken.

Wil je je aanmelden in Zwolle of Harderwijk? Klik dan hier

Neem contact met ons op