Gezond & Wel

Opleiding Dienstverlening (niveau 2)

Mensen helpen en daarbij praktisch bezig zijn: als dit je aanspreekt dan is de opleiding Dienstverlening van Landstede MBO in Harderwijk iets voor jou. De opleiding zit vlakbij het station.
Je leer allerlei taken, zoals opruimen, schoonmaken, voorraadbeheer en hoe je de was goed doet. Ook krijg je EHBO-lessen. Omdat je veel met mensen werkt is het belangrijk om er representatief uit te zien. Deze opleiding heeft een startperiode waarna je kiest uit de profielen Helpende Zorg & Welzijn of Medewerker Facilitaire Dienstverlening.

Meer weten? Bekijk de video, ga naar de opleidingen en kom naar de Open Dag!

Opleidingen Verzorgende IG (niveau 3) en Mbo-Verpleegkundige (niveau 4)

Aan de slag in de zorg en tijdens je opleiding vooral veel praktijk? Als dit je aanspreekt dan zijn de opleidingen Verzorgende IG en Verpleegkundige van Landstede MBO in Harderwijk wat voor jou. Je leert bijvoorbeeld bedden opmaken, iemand wassen of eten geven. Dit oefen je met je klasgenoten of op een pop. Ook belangrijk: je leert wat je doet bij agressie van patiënten en cliënten. Op het lesplein kun je rustig werken en de leraren vragen stellen. Voor volwassenen die werken in de psychiatrie, gehandicaptenzorg en ouderenzorg is er een speciale BBL-klas.

Enthousiast? Meld je aan of kom naar het Open Huis!