Vakantieschool Zwolle en Harderwijk

Kun je wat extra hulp gebruiken bij Nederlands, Engels, rekenen of wiskunde? Of wil jij je extra goed voorbereiden op het nieuwe schooljaar, je nieuwe opleiding of Proeve van Bekwaamheid? Kun jij je thuis niet zo goed concentreren en wil je graag zelfstandig werken in een stilteruimte? Dan is de Vakantieschool iets voor jou! De Vakantieschool Zwolle en Harderwijk is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en mbo-studenten die hun niveau Nederlands, Engels rekenen of wiskunde willen verhogen. Ook zijn er taallessen voor leerlingen of studenten voor wie Nederlands niet de moedertaal is.

"Veel geleerd en alles was goed verzorgd"

Update: Per 14/7 is het NIET meer mogelijk om je aan te melden voor de Vakantieschool in de zomervakantie. Dit geldt voor Zwolle en voor Harderwijk. De inschrijving is gesloten. 

In de zomervakantie kun jij weer naar de Vakantieschool!

Het schooljaar is nu bijna afgelopen. Wil jij je goed voorbereiden op het nieuwe schooljaar? Merk je dat je extra lessen kunt gebruiken? En vind je het plezierig om les te krijgen in een klein groepje? Of misschien wil je graag zelfstandig en in je eigen tempo werken in een rustige ruimte? Meld je dan nu aan voor de Vakantieschool.

Zwolle en Harderwijk
De Vakantieschool in Zwolle en Harderwijk wordt iedere vakantie gehouden, behalve in de kerstvakantie. In de zomervakantie is de Vakantieschool open van:

Zwolle: maandag 21 augustus tot en met donderdag 24 augustus EN maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus.

Harderwijk: maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus EN maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus.                          

Het begint om 9.00 uur en duurt tot 13.00 uur. 

De Vakantieschool in Zwolle is op locatie: Hogeland 10 (ingang Landstede Sportcentrum). De Vakantieschool in Harderwijk is op locatie: Westeinde 33.

Kom jij ook? Waarom kiezen voor de Vakantieschool?
- Je wilt je niveau Nederlands, Engels, wiskunde/rekenen verhogen. 
- Je wilt oefenen voor (eind)examens, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid.
- Je wilt werken in een tempo dat past bij jou, met persoonlijke ondersteuning.
- Nederlands is niet jouw moedertaal en je wilt graag extra taalles of begeleiding.
- Je ziet het als investering in jezelf om tijdens de vakantie naar school te gaan.

Serieus les, toch plezier!
De sfeer tijdens de Vakantieschool is ontspannen en gezellig. Iedereen is gemotiveerd en gaat ambitieus aan de slag, terwijl het vakantie is. De lessen zijn alleen in de ochtend, waardoor de Vakantieschool prima te combineren is met stage, werk of andere activiteiten. Er staan enthousiaste docenten voor je klaar die veel tijd hebben voor uitleg en het beantwoorden van jouw vragen. 

Een lesprogramma op maat in een plezierige omgeving
Bij het aanmelden geef je aan voor welk vak je extra vakantieonderwijs wilt hebben en wat precies je onderwijsbehoefte is. Voor aanvang van de Vakantieschool kan je nog worden gebeld om jouw leervraag helemaal helder te krijgen. Zo wordt elke traject maatwerk! Ook krijg je in de week voor de Vakantieschool een e-mail met allerlei praktische informatie.  

Na afloop krijg je een certificaat en een persoonlijke evaluatie. Is de periode te kort om je leerdoel te halen? Dan kunnen we je advies geven over een vervolgtraject.

Kosten
Voor leerlingen en studenten van de Landstede groep is de Vakantieschool gratis, mits bij aanmelding de coach/mentor van school wordt vermeld. Ben je niet ingeschreven bij een Landstede school, dan zijn de kosten €50,00 per dag per persoon.

Bij het niet verschijnen op de Vakantieschool wordt €50,00 in rekening gebracht. 

We zien je graag op de Vakantieschool!


Meer informatie over de Vakantieschool:
Contact vakantieschool Zwolle: info@vakantieschoolzwolle.nl
Contact vakantieschool Harderwijk: info@vakantieschoolharderwijk.nl

 

 

 

 

 


‘Concentreren ging een stuk beter dan thuis’

Denice, opleiding Junior Assistent Accountant - Lees haar verhaal


‘Hoewel ik op school zat,

had ik toch een vakantiegevoel’

Micha, opleiding Junior Assistent Accountant - Lees zijn verhaal