De Vakantieschool Zwolle en Harderwijk is er weer

De Vakantieschool Zwolle en Harderwijk is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en huidige mbo-studenten die hun niveau van het Nederlands, Engels of Rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Ook studenten en volwassenen voor wie Nederlands niet de moedertaal is, zijn welkom in deze extra lessen. Landstede biedt deze mogelijkheid ook de komende voorjaarsvakantie in Zwolle en Harderwijk aan.

"Veel geleerd en alles was goed verzorgd"

 

Ook tijdens de voorjaarsvakantie kun jij weer naar de Vakantieschool Zwolle en Harderwijk

Het schooljaar is halverwege en merk je dat je wel wat extra onderwijs kunt gebruiken? Lees dan vooral verder. Weleens gedacht aan en gehoord van de Vakantieschool in Zwolle en Harderwijk? Misschien is dat wat voor jou! Meld je dan nu aan voor de Vakantieschool in de voorjaarsvakantie.

Heb je moeite met Nederlands, Engels of rekenen? Of wil jij je extra goed voorbereiden op een mbo-examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid? Misschien kun jij je thuis niet zo goed concentreren en wil je graag zelfstandig werken in een stilteruimte?
Dan is de Vakantieschool iets voor jou en meld je dan aan!

Aanmelden kan tot dinsdag 14 februari.
 

Zwolle en Harderwijk

De Vakantieschool in Zwolle en Harderwijk wordt iedere vakantie gehouden, behalve in de kerstvakantie. Dus ook in de voorjaarsvakantie van maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart.

In Zwolle is dat aan het Rechterland 1 (ingang Landstede Sportcentrum, Hogeland 10), in Harderwijk aan het Westeinde 33.

Het begint om 9.00 uur en duurt tot 13.00 uur. In de middag ben je vrij.

Wil je je aanmelden? Klik hier>


Waarom kiezen voor de Vakantieschool?

- Je wilt je niveau van Nederlands, Engels, wiskunde / rekenen verbeteren.
- Je wilt je extra goed oefenen op een (eind) examen, vervolgopleiding van Proeve van Bekwaamheid.
- Je wilt werken in een tempo dat past bij jou, met persoonlijke ondersteuning.
- Nederlands is niet jouw moedertaal en je wilt graag extra begeleiding.
- Je ziet het als investering in jezelf om tijdens de vakantie naar school te gaan.

Serieus les, toch plezier!

De sfeer tijdens de Vakantieschool is gezellig. Iedereen is namelijk gemotiveerd en gaat ambitieus aan de slag, terwijl het vakantie is. De lessen zijn alleen in de ochtend, waardoor je de Vakantieschool prima kunt combineren is met een vakantiebaantje, lekker chillen of wat anders. 

Een lesprogramma op maat in een plezierige omgeving

Bij het aanmelden geef je aan voor welk vak je extra vakantieonderwijs wilt hebben. Ook kun je dan al melden wat precies je onderwijsbehoefte is. Voor aanvang wordt jouw leervraag nog een keer gevraagd. Dat is telefonisch of via de mail. Zo is elk traject maatwerk. Wel zo handig. Voor jou en voor de docent.

Na afloop krijg je een certificaat en een persoonlijke evaluatie. Is de periode te kort om je leerdoel te halen? Dan kunnen we je advies geven over een vervolgtraject.

Kosten

De Vakantieschool kost voor individuele deelnemers, die niet bij Landstede zijn ingeschreven €50,00 per dag.  
Voor Mbo-studenten en leerlingen van een Landstede voortgezet onderwijs school is de Vakantieschool gratis, mits bij aanmelding de coach / mentor van school wordt vermeld. 

Bij het niet verschijnen op de opgegeven gegevens bij de Vakantieschool wordt een bedrag van €50,00 in rekening gebracht. 

Meer info over de Vakantieschool?

Contact vakantieschool Zwolle: vakantieschoolzwolle@landstede.nl
Contact vakantieschool Harderwijk: vakantieschoolharderwijk@landstede.nl

Tot op de Vakantieschool!

 

 

 


‘Concentreren ging een stuk beter dan thuis’

Denice, opleiding Junior Assistent Accountant - Lees haar verhaal


‘Hoewel ik op school zat,

had ik toch een vakantiegevoel’

Micha, opleiding Junior Assistent Accountant - Lees zijn verhaal