Vakantieschool

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en huidige mbo-studenten die hun niveau van het Nederlands, Engels of Rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Ook studenten en volwassenen voor wie Nederlands niet de moedertaal is, zijn welkom in deze extra lessen. Landstede is de eerste mbo-instelling in Zwolle en omgeving die deze mogelijkheid sinds 2012 aanbiedt.

De komende zomervakantie gaat de Vakantieschool door!
Heb je door de coronacrisis moeite met Nederlands, Engels of rekenen en wil je daar actief mee aan de slag, meld je aan! Natuurlijk nemen we bij de Vakantieschool maatregelen op basis van de richtlijnen van de overheid in acht, waarmee we het onderwijs op andere halve meter vormgeven. De gezondheid van leerlingen, studenten en medewerkers staan ​​daarbij voorop. 

Harderwijk zomervakantie:  maandag 17 t / m donderdag 27 augustus 2020 (aanmelden tot 7 augustus)

Zwolle zomervakantie shift 1:  maandag 6 t / m donderdag 16 juli 2020 (aanmelden tot 28 juni)  zomervakantie shift 2:   maandag 3 t / m donderdag 13 augustus 2020 (aanmelden tot 26 juli)

Wil je je aanmelden? Klik hier>

Waarom kiezen voor de Landstede Vakantieschool?
- Je wilt je niveau van Nederlands, Engels, van Rekenen verbeteren.
- Je wilt je extra goed oefenen op een (eind) examen, vervolgopleiding van Proeve van Bekwaamheid.
- Je wilt werken in een tempo dat past bij jou, met persoonlijke ondersteuning.
- Nederlands is niet jouw moedertaal en je wilt graag extra begeleiding.
- Je ziet het als investering in jezelf om tijdens de vakantie naar school te gaan.

Serieus les, toch plezier!
De sfeer tijdens de Landstede Vakantieschool is gezellig. Iedereen is namelijk gemotiveerd en gaat ambitieus aan de slag, terwijl het vakantie is. De lessen zijn elke dag van 09.00 tot 13.00 uur, waardoor de Vakantieschool ook goed te combineren is met een vakantiebaantje of gewoon ontspanning.

Een lesprogramma op maat in een plezierige omgeving
Op de eerste dag wordt door toetsen en / of aangekondigde wat jouw leervragen zijn. Elk traject is maatwerk. Na afloop krijg je een certificaat en een persoonlijke evaluatie. Is de periode te kort om je leerdoel te halen? Dan kunnen we je advies geven over een vervolgtraject.

Kosten
De Vakantieschool kost voor individuele deelnemers, die niet bij Landstede zijn ingeschreven € 50,00 per dag.  
Voor Mbo-studenten en leerlingen van een Landstede-voortgezet onderwijs school is de Vakantieschool gratis, mits bij aanmelding de coach / mentor van school wordt vermeld. 

De Vakantieschool is gratis voor studenten en leerlingen van de Landstede Groep. Bij het niet verschijnen op de opgegeven gegevens bij de Vakantieschool wordt een bedrag van 50, - euro in rekening gebracht.


Locatie
De Vakantieschool vindt plaats op Westeinde 33 in Harderwijk en op het Rechterland 1 in Zwolle.

Meer info over de Landstede Vakantieschool?
Wil je meer weten over de Landstede Vakantieschool? Mail dan naar: vakantieschool@landstede.nl