Vakantieschool Zwolle en Harderwijk

Kun je wat extra hulp gebruiken bij Nederlands, Engels, wiskunde, natuurkunde, scheikunde of rekenen? Of wil je 1 van onze nieuwe workshops volgen? Workshop: PowerPoint of de workshop Leren leren. Wil jij een extra boost geven aan het huidige schooljaar of je zo goed mogelijk voorbereiden op toetsen, examens of je vervolgopleiding? Of wil je geconcentreerd en zelfstandig werken in een rustige ruimte en af en toe wat vragen kunnen stellen aan een docent? Dan is de Vakantieschool dus iets voor jou! Lees gauw verder.

De Vakantieschool Zwolle en Harderwijk is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en studenten Entree, mbo of Landstede Groei die hun niveau Nederlands, Engels, wiskunde (uitgezonderd: vwo 5 en 6), natuurkunde (uitgezonderd vwo 5 en 6), scheikunde of rekenen willen verhogen. Ook zijn er taallessen voor leerlingen of studenten voor wie Nederlands niet de moedertaal is. Nieuw is de workshop Leren Leren (Hoe plan en leer ik een examen of toets? Welke leerstrategieën gebruik ik? Hoe zorg ik voor meer variatie en focus tijdens het leren?) en de workshop PowerPoint (Hoe maak ik een goede PowerPoint presentatie?)

 

"Veel geleerd en alles was goed verzorgd"

In de meivakantie kun jij weer naar de Vakantieschool.

Wil jij je goed voorbereiden op toetsen of examens? Merk je dat je extra uitleg en feedback kunt gebruiken? Vind je het plezierig om les te krijgen in een klein groepje waar je in je eigen tempo kunt werken en waar veel tijd is voor het stellen van vragen? Of misschien wil je graag zelfstandig en in je eigen tempo werken in een rustige ruimte? Meld je dan nu aan voor de Vakantieschool.

Zwolle en Harderwijk
De Vakantieschool in Zwolle en Harderwijk wordt iedere vakantie gehouden, behalve in de herfst- en de kerstvakantie. In de meivakantie is de Vakantieschool in Zwolle en Harderwijk op de volgende dagen van 9.00 tot 13.00 uur:

Maandag 29 april, dinsdag 30 april, woensdag 1 mei en donderdag 2 mei.

Je kiest zelf hoeveel dagen je naar de Vakantieschool wilt komen. De Vakantieschool in Zwolle is op locatie: Hogeland 10 (ingang Landstede Sportcentrum). De Vakantieschool in Harderwijk is op locatie: Westeinde 33.

Je kunt je nu al inschrijven, maar let op! De inschrijving sluit op maandag 22 april.

Kom jij ook? 


  

De vragen met een * zijn verplicht om in te vullen. 


Waarom kiezen voor de Vakantieschool?
- Je wilt je niveau Nederlands, Engels, wiskunde, rekenen, natuur- of scheikunde verhogen. 
- Je wilt oefenen voor examens, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid.
- Je wilt werken in een tempo dat past bij jou, met persoonlijke ondersteuning.
- Nederlands is niet jouw moedertaal en je wilt graag extra taalles of begeleiding.
- Je ziet het als investering in jezelf om tijdens de vakantie naar school te gaan.

Serieus les, toch plezier!
De sfeer tijdens de Vakantieschool is ontspannen en gezellig. Iedereen is gemotiveerd en gaat ambitieus aan de slag, terwijl het vakantie is. De lessen zijn alleen in de ochtend, waardoor de Vakantieschool prima te combineren is met stage, werk of andere activiteiten. Er staan enthousiaste docenten voor je klaar die veel tijd hebben voor uitleg en het beantwoorden van jouw vragen. 

Een lesprogramma op maat in een plezierige omgeving
Bij het aanmelden geef je aan voor welk vak je extra vakantieonderwijs wilt hebben en wat precies je onderwijsbehoefte is. Voor aanvang van de Vakantieschool kan je nog worden gebeld om jouw leervraag helemaal helder te krijgen. Zo wordt elke traject maatwerk!

Ook krijg je in de week voor de Vakantieschool een e-mail met allerlei praktische informatie.  

Na afloop ontvang je een certificaat. Is de periode te kort om je leerdoel te halen? Dan kunnen we je advies geven over een vervolgtraject.

Kosten
Voor leerlingen en studenten van de Landstede groep is de Vakantieschool gratis, mits bij aanmelding de coach/mentor van school wordt vermeld. Ben je niet ingeschreven bij een Landstede school, dan zijn de kosten €50,00 per dag per persoon.

Bij het niet verschijnen op de Vakantieschool wordt €50,00 in rekening gebracht. 

We zien je graag op de Vakantieschool.

Meer informatie over de Vakantieschool:
Contact vakantieschool Zwolle: info@vakantieschoolzwolle.nl
Contact vakantieschool Harderwijk: info@vakantieschoolharderwijk.nl

 

 

 

 

 

 


‘Concentreren ging een stuk beter dan thuis’

Denice, opleiding Junior Assistent Accountant - Lees haar verhaal


‘Hoewel ik op school zat,

had ik toch een vakantiegevoel’

Micha, opleiding Junior Assistent Accountant - Lees zijn verhaal