5 jul 2023

Landstede Vakantieschool geeft ook in zomer extra onderwijssteuntje in de rug

Ook dit jaar vindt er aan het eind van de zomervakantie weer een Landstede Vakantieschool in Zwolle en Harderwijk plaats. Het extra onderwijs is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs (vo), mbo-studenten en nieuwkomers uit internationale schakelklassen.

Verschillende regio’s
Omdat er sprake is van twee verschillende regio’s en dus twee verschillende vakantieperiodes, verschillen de data in Zwolle en Harderwijk.

 

Vakantieschool Zwolle

maandag 21 t/m donderdag 24 augustus

en

maandag 28 t/m donderdag 31 augustus

 

Vakantieschool Harderwijk

maandag 14 t/m donderdag 17 augustus

en

maandag 21 t/m donderdag 24 augustus.

   
   

In Harderwijk vindt de Vakantieschool plaats op de locatie aan het Westeinde en in Zwolle aan het Rechterland, ingang Sportcentrum. Op beide locaties krijgen leerlingen van 9.00 tot maximaal 13.00 uur in kleine groepjes ondersteuning van diverse docenten in de vakken Nederlands, Engels en rekenen/wiskunde. Eventueel zijn extra lessen in andere vakken bespreekbaar. Dit is wel afhankelijk van de aantallen en de beschikbaarheid van docenten.


Gratis onderwijs

Voor leerlingen (vo) en studenten (mbo) van Landstede is de Vakantieschool gratis. Wie op een andere vo school of mbo zit, maar toch graag gebruik wil maken van de Vakantieschool, is van harte welkom, maar betaalt € 50,- per dag.

Aanmelden voor iedereen gaat uitsluitend via de website van Landstede: www.vakantieschoolzwolle.nl. Dat kan tot en met vrijdag 14 juli. Op de website vind ook meer informatie over de Vakantieschool.