19 mrt 2021

31 maart om 19.30 uur: Informatieavond BBL-opleidingen Onderwijs & Opvoeding

Leren en ontwikkelen. Daar draait het om bij het Landschap Onderwijs & Opvoeding van Landstede MBO in Raalte. Ook zelf staan we niet stil: vanaf september kunnen toekomstige studenten bij al onze opleidingen kiezen tussen BOL en BBL. Speciaal voor de BBL-opleidingen is er op 31 maart een informatieavond. De nieuwe opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3 komt dan ook aan bod.

Dit hebben we veranderd

Zoals je misschien weet, konden studenten bij de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3 alleen kiezen voor BOL. Dit hebben we veranderd. Vanaf september bieden we ook een BBL-traject, net als bij onze andere opleidingen.

Er gelden een paar voorwaarden:

  • De student is 18 jaar of ouder.
  • De student beschikt over een werk- of stageplek van minimaal 16 uur per week.

Lees meer over de opleiding

Baan combineren met een opleiding

Dat studenten bij al onze opleidingen de keuze hebben tussen BOL en BBL, biedt mogelijkheden. Zij kunnen hierdoor leren op een manier die bij hen past. Ook maken we het met onze BBL-trajecten gemakkelijker om werken te combineren met leren.

Bezoek de informatieavond van de BBL-opleidingen

Op woensdag 31 maart om 19.30 uur organiseren we een online informatieavond over onze BBL-opleidingen. De nieuwe opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3 komt dan ook aan bod.

We geven informatie over de opleidingen, vertellen over het verschil tussen BOL en BBL en beantwoorden vragen. Deel de aanmeldlink gerust. Hoe meer potentiële studenten we op weg kunnen helpen, hoe beter.

Aanmelden

Maak kennis met al onze opleidingen

Bij Onderwijs & Opvoeding kunnen studenten alle kanten op. De een gaat aan de slag op een kinderopvang of basisschool, terwijl de ander kiest voor een baan in het voorgezet onderwijs, speciaal onderwijs of bij een integraal kindcentrum. In totaal bieden we drie verschillende opleidingen. 

Bekijk het overzicht