24 jan 2022

16 februari om 19.30 uur: Online informatieavond BBL-opleidingen Onderwijs & Opvoeding met Kinderopvang KOOS

Ben jij een échte kindervriend(in)? En wil je aan het werk, maar ook je diploma halen? Met een BBL-opleiding van Onderwijs & Opvoeding in Raalte solliciteer je direct voor een BBL-baan bij Kinderopvang KOOS! Kom naar onze online informatieavond voor meer informatie.

Schrijf je direct in

Baan combineren met een opleiding

Vanaf april starten er nieuwe BBL-opleidingen van Onderwijs & Opvoeding. En kies je voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4, dan mag je direct solliciteren voor een BBL-baan bij Kinderopvang KOOS!

Dit biedt de kans om het werk van pedagogisch medewerker in de praktijk onder de knie te krijgen. Afhankelijk van je vooropleiding kun je in gemiddeld 1,5 jaar je diploma behalen.

Lees meer over de opleiding

Bezoek de online informatieavond van de BBL-opleidingen

Op woensdag 16 februari om 19.30 uur organiseren we een online informatieavond over onze BBL-opleidingen. De opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 met een sollicitatie bij Kinderopvang KOOS komt dan ook aan bod.

We geven informatie over de opleidingen, vertellen over het verschil tussen BOL en BBL en beantwoorden vragen. 

Meld je hier aan voor de online informatieavond

Maak kennis met al onze opleidingen

Bij Onderwijs & Opvoeding kunnen studenten alle kanten op. De een gaat aan de slag op een kinderopvang of basisschool, terwijl de ander kiest voor een baan in het voorgezet onderwijs, speciaal onderwijs of bij een integraal kindcentrum. In totaal bieden we drie verschillende opleidingen:

  • Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, niveau 3
  • Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, niveau 4
  • Onderwijsassistent, niveau 4

Bekijk het overzicht