Techniek & Innovatie

Opleidingen Autotechnicus (niveau 2) en Eerste Autotechnicus (niveau 3)

Auto’s, ook elektrische, repareren en onderhouden: dat leer je als je kiest voor een van de twee opleidingen van Landstede MBO in Harderwijk waarmee je autotechnicus kunt worden. Het zijn beide kleine opleidingen, waardoor je je medestudenten goed leert kennen. Je werkt veel samen in de eigen werkplaats. En wil je vooral leren in de praktijk of ga je liever naar school? Het kan allebei! In de Keuzegids Mbo hebben beide opleidingen het predicaat Topopleiding.

Meer weten? Bekijk de video, ga naar de opleidingen en meld je aan voor een meeloopdag!

Opleidingen Elektrotechniek en Mechatronica (niveau 2, 3, 4):

Wil jij een uitdagende baan en heb je interesse voor techniek? Bij Landstede MBO in Harderwijk kun je kiezen voor een technische opleiding, bijvoorbeeld Elektrotechniek en Mechatronica. Je werkt met allerlei gereedschappen. Ook leer je ingewikkelde machines bedienen, bijvoorbeeld de enorme industriële robots in het Fieldlab IR. Werken in de techniek betekent werken voor de toekomst: bedrijven kunnen niet meer zonder goede technici!

Wil je ook kennismaken met de wereld van techniek? Bekijk de video, check de site van Landstede MBO of meld je aan voor een meeloopdag!

Techniekacademie


Ben jij een maker, een techneut en wil jij een toekomst in de techniek? Bij de Techniek Academie in Harderwijk vind je vast de opleiding die bij jou past. Je kunt kiezen uit zes leerwerktrajecten. Twee dagen per week ga je naar de Academie, de andere drie dagen ben je bij je leerbedrijf. En wat extra leuk is: je krijgt ook nog een salaris! Tijdens de opleiding hebben de docenten veel aandacht voor je. Je werkt in je eigen tempo en kunt versnellen als je dat wilt. Je dagen plan je zelf in, waarbij je theorie afwisselt met praktijk. Die afwisseling maakt het superleuk! De Techniek Academie werkt samen met Landstede MBO: daar krijg je het erkende diploma van. Ook de theorielessen krijg je van Landstede-docenten.

Enthousiast? Meld je aan of kom naar het Open Huis!