Landstede #robotschool genomineerd voor Samen Sterker Fonds

Jij wilt in de industrie van morgen werken? Met de robotschool van Landstede MBO Harderwijk begin je je carrière alvast goed. Er is veel belangstelling voor de technische opleidingen met keuzedeel Industriële Robotica.

De robotschool verzekert je van:

  • Een goede voorbereiding voor de toekomstige arbeidsmarkt
  • Een baan die goed betaald
  • Een carrière waarin inzicht en creativiteit nodig is
  • Toegang tot de nieuwste technologie.

Wil je meer weten? Vraag dan hier het informatiepakket aan. Let op! Like onze Facebook pagina zodat de nieuwste robots voor ons op school beschikbaar komen!

 

Nieuw: #robotschool in Harderwijk. Want wie een technische opleiding volgt, kan binnenkort kiezen voor industriële robotica, de ‘smart industry’ van de toekomst. Met #robotschool; you’re in control is Landstede genomineerd voor het Samen Sterker Fonds van de Rabobank Randmeren.

De finalist met de meeste facebook-likes en de beste pitch op de finale-avond wint 22.500 euro, een mooi bedrag om apparatuur te kunnen aanschaffen. LIKE DE FACEBOOK PAGINA EN HELP ONS WINNEN! Rechts op deze pagina kun je onze Facebook pagina liken! Want wat is een robotschool zonder robot? Lees hier het hele artikel.

Robotschool met Industriële Robotica
Hoe bereid je toekomstige werknemers goed voor op de ‘Smart Industry’, waarin automatisering, digitalisering en robotisering centraal staan? Met een robotschool. Landstede MBO is met ‘#robotschool’ de inzending van Rabobank Harderwijk voor het SamenSterkerFonds. Zij zet met het nieuwe keuzedeel Industriële Robotica in op opleiden voor banen van de toekomst.

De ondersteuning van het fonds wordt ingezet om de jeugd te bereiken en het praktijklokaal te upgraden. Want als je wilt werken met robots dan moet je goed kunnen oefenen. De belangstelling op de laatste Open Dag laat zien dat de belangstelling voor robotica groot is. Speciaal voor deze dag stelde het Fieldlab Industrial Robotics een ‘Kuka robotarm’ ter beschikking. Hier werden demonstraties mee gegeven. Onderwijs en ondernemers werken samen in het project ‘Industriële Robotica’. Dit 4-jarig project wordt uitgevoerd in samenwerking met Deltion College en Windesheim. Samen willen ze zoveel mogelijk mensen op alle niveaus klaarstomen voor de toekomst in de industriële robotica. De praktijklesomgeving is het Fieldlab Industrial Robotics in Harderwijk. De industrie verandert razendsnel door digitalisering en robotisering. Deze verandering stelt nieuwe eisen aan productieprocessen en arbeidsprocessen.

Vakmensen moeten beschikken over de laatste technische kennis, maar ze moeten ook flexibel en in teamverband kunnen samen werken.