12 sep 2022

Vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober is het weer zover: Onderwijsbeurs Noordoost!

Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Kom dan naar Onderwijsbeurs Noordoost! Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober staan de IJsselhallen in Zwolle volledig in het teken van Expeditie Studiekeuze. Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst.

Sta jij aan het begin van jouw studiekeuze, of ben je al een tijdje bezig, maar weet je nog niet wat je wilt studeren? Dan is het zeker een goed idee om een bezoekje te brengen aan de Onderwijsbeurs! Met ruim 90 deelnemende (onderwijs)instellingen en leerwerkbedrijven uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op alle niveaus en een inspirerend programma, is Onderwijsbeurs Noordoost hét studiekeuze-evenement van Noordoost-Nederland.

Op de stands krijg je een goed beeld van de verschillende opleidingen. Ook staan er studenten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je 1-op-1 coaching krijgen én interessegebied voorlichtingen en inspirerende studiekeuze-sessies volgen. Kortom: alles is aanwezig om jouw expeditie studiekeuze een kickstart te geven!

Kom jij ook? Lees hier meer info en wie weet zien we je dan!