9 nov 2022

Vrijdag 25 en zaterdag 26 november is het weer zover: Studiekeuzebeurs Midden!

Ben jij op zoek naar een uitdagende mbo-opleiding voor een succesvolle toekomst? Landstede MBO Harderwijk, Dronten en Lelystad helpen je graag ontdekken welke opleiding en welk Landschap bij jou past. Kom naar onze stand (standnummer 33) tijdens de Studiekeuzebeurs op 25 en 26 november!

Tijdens de Studiekeuzebeurs nemen wij jou mee op Expeditie Studiekeuze. Welke studierichting kies jij? Ben jij er al uit? Of twijfel je nog tussen bepaalde richtingen? Geen zorgen, wij maken je graag wegwijs in het oerwoud aan studierichtingen. Naast Landstede MBO Harderwijk, Lelystad en Dronten zijn er ook andere scholen en bedrijven uit verschillende branches aanwezig. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je kunt volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.

Benieuwd wat je er nog meer kunt doen? Check het op de website van Studiekeuzebeurs Midden! Hieronder vind je alvast wat praktische info 👇

Openingstijden
Vrijdag 25 november 09:00 - 16:00 
Zaterdag 26 november 09:00 - 16:00 

Locatie
Jaarbeurs Utrecht (Hal 8)
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Gratis aanmelden
Een bezoek aan de Studiekeuzebeurs Midden is voor iedereen gratis na registratie. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct via je mail. Ook je ouders, vrienden en klasgenoten dienen zich vooraf te registreren. Klik hier om je gratis aan te melden!