30 mrt 2017

Verwendag voor (ex-) kankerpatiënten bij Landstede MBO

Honderden (ex-) kankerpatiënten maakten er de afgelopen twaalf jaar al gebruik van. En de reacties zijn altijd positief en dankbaar. Ook dit jaar organiseren de studenten van de Mooi & Mode opleidingen van Landstede MBO weer een verwendag voor (ex-) kankerpatiënten. De dertiende editie van de verwendag vindt plaats op vrijdag 7 april vanaf 9.00 uur bij Landstede MBO aan het Rechterland 1 in Zwolle. De studenten van Haarverzorging, Schoonheidsverzorging en Fashion & Styling geven de gasten gratis behandelingen en adviezen.

Nog altijd stijgt het aantal kankerpatiënten in Nederland. Alleen al in 2016 werden er 51.720 vrouwen gediagnostiseerd met kanker. Het leven met en na kanker brengt veel klachten, emoties en zorgen met zich mee. Door middel van de verwendag willen de mbo-studenten de vrouwen, die getroffen zijn door kanker, een dag lang in de watten leggen en ze een moment van ontspanning geven.

De gasten hebben de keuze uit gelaatsbehandelingen, visagie en nagelverzorging. Daarna zijn ze van harte welkom bij de studenten van Haarverzorging en voor kleuradviezen bij de studenten van Fashion & Styling. De dag wordt volledig georganiseerd door de studenten zelf, die er alles aan zullen doen om het een onvergetelijke, maar vooral ontspannen dag van te maken.

Aanmelden?
Wilt u zich aanmelden voor deze dag?
Dat kan bij Cemile Yavuz: cyavuz@landstede.nl of 088-85008393.