15 mrt 2022

Studenten van Landstede MBO op weg naar Skills Heroes The Finals!

Tijdens de gezamenlijke kick-off op 3 maart kregen de deelnemende studenten die Landstede MBO en mbo Menso Alting gaan vertegenwoordigen op de landelijke finale van Skills Heroes de nodige ‘bagage’ mee. Deze landelijke finale van Skills Heroes is op 31 maart en 01 april in de Jaarbeurs in Utrecht!

Naast de praktische informatie die de studenten ontvingen van projectleider Skills, Inge van den Oever, kregen de studenten ook een workshop aangeboden vanuit BrainBoost door docenten Tom Schurink van Menso Alting Zwolle en Elise Heideveld-Van Dijk van Landstede MBO. Zij lieten zowel de deelnemende studenten alsook de begeleiders door een actieve werkvorm nadenken over patronen, mechanismen en principes die van invloed zijn in de voorbereiding van en tijdens de finale.

De studenten en begeleiders hebben op het einde genoten van een heerlijke maaltijd in het opleidingsrestaurant Gerecht & Land. Dit was bereid door de studenten van de koksopleiding en de bediening werd verzorgd door studenten Gastheer/Gastvrouw!

Meer informatie over Skills Heroes is te vinden op www.skillsheroes.nl👈