22 nov 2018

Studenten halen ruim 10.000 euro op voor Hulphond Nederland

Anouk Smulders nam vandaag bij de Veiligheidsacademie een cheque van maar liefst 10.000 euro in ontvangst voor de stichting Hulphond Nederland.

Als ambassadeur van Hulphond Nederland gaf Anouk Smulders aan dat ze supertrots is op al die studenten en docenten die zoveel geld bij elkaar hebben gebracht. Met onder andere 100 kilometer hardlopen en steppen, een mars van 60 kilometer en andere acties tijdens de opening van de Veiligheidsacademie van Landstede MBO, hebben studenten en docenten € 10.172,- opgehaald.

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Hulphond Nederland heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. De stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet. De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Voor meer informatie: https://hulphond.nl/