22 mei 2019

Studenten Fotografie exposeren bij start nieuwe theaterseizoen

‘Laat je inspireren door het nieuwe theaterseizoen van de Zwolse theaters en maak er beeld bij’. Ook dit jaar kregen de tweedejaars studenten Fotografie en Audiovisuele Techniek de inspirerende carte blanche-opdracht om de start van de kaartverkoop van de Zwolse Theaters met beeldmateriaal te omlijsten. Dit resulteerde in 16 grote foto’s. Zie de video hieronder voor een impressie. Deze is gemaakt door student AV Joran Klooster.

https://youtu.be/obH_utye7o0

De start van het nieuwe theaterseizoen van de Zwolse Theaters wordt ook dit jaar omlijst door beelden van studenten Fotografie van Landstede MBO. Het is een bijzondere en gevarieerde expositie dat woensdag 15 mei om 15.00 uur wordt geopend in de foyer van Schouwburg Odeon. Met veelzeggende titels als ‘Les liaisons dangereuses’, ‘Kinky boots’, ‘Each time we fall a city rises’ en ’Doet sneeuw pijn?‘ werden de studenten uitgedaagd om dit tweede lustrum van de expositie vorm te geven.

Landstede MBO bevordert het leren in de praktijk en de samenwerking met externe opdrachtgevers. Op deze manier leren studenten van het Landschap Vormgeving & Entertainment omgaan met de echte beroepspraktijk en leren zij zaken als klantgericht werken en omgaan met deadlines. Deze expositie is daar een ultiem voorbeeld van. Het beeldmateriaal vormt een verzameling van bijzondere, creatieve uitingen van jonge mbo’ers.

Zodra de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen van de Zwolse Theaters start op zaterdag 25 mei, zal de expositie ook voor het publiek toegankelijk zijn.