1 nov 2020

MoveDigi: studenten helpen mkb’ers met digitaliseringsvraagstukken

Studenten van Landstede MBO, mbo Menso Alting Deltion en Windesheim gaan mkb’ers helpen met al hun vragen op het gebied van digitalisering. MoveDigi, de digitale werkplaats Regio Zwolle, koppelt de studenten aan de bedrijven.

De mbo- en hbo-studenten bijten zich vast in cases over Online Sales, Online Marketing, Data science en Automatisering. Ze geven advies, maken een plan van aanpak en kunnen zelfs een digitaal prototype bouwen.

Info & aanmelden
Mkb’ers in de regio Zwolle die hulp kunnen gebruiken kunnen op de website van MoveDigi meer informatie vinden. Een opdracht aanmelden kan via ‘Contact’. In 2020 kan dit kosteloos, vanaf 2021 kost het eenmalig € 500,-. Na aanmelding kijkt MoveDigi voor welk niveau (mbo of hbo) en welke discipline (ICT, commercie of bedrijfskunde) het een geschikt project is.

Partners en andere werkplaatsen
Naast Landstede Groep, Deltion College en Hogeschool Windesheim zijn Oost NL, Rabobank en Kennispoort Regio Zwolle partners van MoveDigi. Nederland telt – naast MoveDigi – nog een aantal digitale werkplaatsen. Kijk hier voor het overzicht.