7 sep 2022

Live verbinding met de studio van Landstede Groep tijdens de Nationale Opening mbo-jaar!

Op 8 september vieren we de Nationale Opening mbo-jaar 2022-2023 met een landelijke live-uitzending. Met dit jaar als speciale gast Rob Jetten, minister van Klimaat en Energie. Rob Jetten gaat, met presentatrice Welmoed Sijtsma, live aan de nationale mbo-talkshowtafel in gesprek met studenten, docenten, bestuurders en scholen over de onmisbare, duurzame bijdrage van mbo’ers aan vraagstukken als duurzaamheid en de energietransitie.

De Nationale Opening vindt dit jaar plaats bij het Alfa-college in Hoogeveen. Tijdens de opening wordt er live geschakeld met de studio van Landstede Groep aan het Dokterspad in Zwolle. Hier zal studentambassadeur Sanne de kijkers van de Nationale Opening welkom heten bij onze onderwijsorganisatie. Studenten van de opleiding AV-productie dragen hun steentje bij door te helpen in de regie en bij het bedienen van de camera's. Daarnaast worden er verschillende studenten geïnterviewd over het onderwerp duurzaamheid en energietransitie.

Wil jij dit ook zien? De Nationale Opening mbo-jaar is morgenmiddag vanaf 13:30 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van Dit is mbo!