25 mei 2022

Landstede MBO Raalte in actie voor Oekraine

Op woensdag 25 mei vond de actie 'Samen voor Oekraïne' plaats in Raalte. Tijdens het evenement werden er verschillende activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Oekraïense vluchtelingen. En met succes!

Activiteiten
Tijdens het evenement werden er activiteiten voor zowel jong als oud georganiseerd. Bezoekers konden onder andere een bezoekje brengen aan de rommelmarkt, gebruik maken van de carwash of gaan voor ontspanning met een bezoek aan het filmhuis. De kinderen konden zich ondertussen vermaken op bijvoorbeeld het springkussen.

Opbrengst
De opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan vluchtelingenwerk rondom Salland en Raalte voor Oekraïne. ‘We hebben voor deze doelen gekozen omdat we een regionale school zijn, waar we op dit moment mooie initiatieven zien ontstaan. Dit willen we graag ondersteunen met onze actie, zo dienen we het regionale doel maar zien we ook het grote geheel waar we aan bij kunnen dragen en pakken we op meerdere vlakken onze maatschappelijke verantwoordelijkheid met onze studenten’, aldus Bas Waaijer, teamleider en medeorganisator van Samen voor Oekraïne.

Benieuwd naar een korte impressie van het evenement? Bekijk het hieronder!