8 nov 2023

Landstede MBO organiseert een Dragons Den tijdens Global Entrepreneurship Week Regio Zwolle

Tijdens de Week van der Ondernemer 2023 organiseert GEW Regio Zwolle ook dit jaar verschillende activiteiten die toegankelijk zijn voor alle studenten in Regio Zwolle. Een voorbeeld van de activiteiten is de Dragons Den georganiseerd door Landstede MBO. Het initiatief is bedoeld om studenten te inspireren en te laten zien wat de mogelijkheden zijn die het ondernemerschap te bieden heeft.

Verschillende scholen en organisaties in de regio Zwolle organiseren de Global Entrepreneurshipweek Regio Zwolle. Er zijn diverse activiteiten, workshops en inspirerende sprekers die zich richten op studenten en jonge ondernemers in de regio.

Activiteiten Landstede MBO 


Dragons Den 
Op maandag 13 november organiseert Landstede MBO de voorronde van Dragons Den. Deze is bedoeld voor eerstejaarsstudenten Handel & Commercie. Op vrijdag 17 november vindt de openbare finale plaats. 

Gastles Gijs Hemmink (Hanzestrohm) 
De gezamenlijke opleiding Vakman Ondernemer (mbo Menso Alting, Deltion en Landstede MBO) organiseert een gastles onder leiding van Gijs Hemmink. Hij vertelt op locatie BijBrainz over de maatschappelijke rol en de kracht van het familiebedrijf en over Business to Business (B2B) zakendoen. 

Meer informatie over alle activiteiten is te vinden via https://www.gewregiozwolle.nl/programma/.