18 jan 2018

Landstede MBO houdt Open Huis

Harderwijk/Raalte/Zwolle – Op donderdag 25 en vrijdag 26 januari kan iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie zich weer uitgebreid laten informeren bij Landstede MBO. Het Open Huis vindt op donderdag 25 januari plaats in Harderwijk, Raalte en bij de sub-locaties in Dronten en Lelystad. Donderdag 25 en vrijdag 26 januari kunnen geïnteresseerden terecht op de verschillende locaties in Zwolle.

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Voor aankomende studenten die het moeilijk vinden om een vervolgopleiding te kiezen zijn de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO aanwezig.

Samenwerking Fieldlab Industriële Robotica
Op locatie Westeinde in Harderwijk stelt Fieldlab Industrial Robotics een ‘co-bot’ (Kuka-robot) beschikbaar tijdens het Open Huis. Het Fieldlab doet dit als ondersteuning van de robotschool en het keuzedeel Industriële Robotica dat het Landschap Techniek & Innovatie in Harderwijk aanbiedt. Studenten zullen de robot in hun toekomstige banen zeker tegen komen.

Locaties Landstede MBO
De volgende locaties zijn op donderdag 25 januari van 16.30 uur tot 20.30 uur geopend:
Harderwijk
- Westeinde 33, Mecklenburglaan 3, de Sypel 2 en Parkweg 4b (De Sypel)

Lelystad
- Het Ravelijn 1

Dronten
- Het Perron Dronten, De Arend 4

Raalte
- Zwolsestraat 63a

De volgende (Zwolse) locaties zijn op donderdag 25 en vrijdag 26 januari van 16.30 tot 20.30 uur geopend:

Zwolle

- Assendorperdijk 31 (ingang Ten Oeverstraat), Assendorperdijk 55, Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Rechterland 1 en Stadionplein 12

Meer informatie
Meer informatie over de locaties en direct aanmelden voor het Open Huis kan op deze pagina.