17 jan 2017

Landstede MBO houdt Open Huis in januari

Harderwijk/Raalte/Zwolle – Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari kan iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie zich weer uitgebreid laten informeren bij Landstede MBO. Het Open Huis vindt op donderdag 26 januari plaats in Harderwijk, bij de sub-locaties in Dronten en Lelystad en in Raalte. Vrijdag 27 en zaterdag 28 januari kunnen geïnteresseerden terecht op de verschillende locaties in Zwolle.

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Vind je het moeilijk om een vervolgopleiding te kiezen en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Maak dan een afspraak met één van de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO.

Gewijzigde opleiding
In Harderwijk kun je vanaf schooljaar 2017-2018 bij Sport & Bewegen kiezen voor uitstroomprofielen. Ook is het nu zo dat studenten na het tweede jaar, Sport & Bewegen in Zwolle moeten vervolgen, vanaf volgend jaar is het mogelijk om de opleiding op niveau 3 en 4 in Harderwijk af te ronden.

Locaties
De volgende locaties zijn op donderdag 26 januari geopend.

Landstede MBO Harderwijk
- Westeinde 33, Mecklenburglaan 3 en Parkweg 4b (De Sypel)
- Lelystad, Het Ravelijn 1
- Dronten, Het Perron, De Arend 4

Landstede MBO Raalte
- Zwolsestraat 63a

De volgende locaties zijn op vrijdag en zaterdag 27 en 28 januari geopend:

Landstede MBO Zwolle
- Assendorperdijk 31, Assendorperdijk 55, Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Stadionplein 12 en  Rechterland 1

Diverse opleidingen zijn tijdens de kerstvakantie verhuisd naar een andere locatie. Ook voor bezoekers die in november al zijn geweest bij een Open Huis, is dit een goed moment om een kijkje te nemen.