1 jul 2020

Expositie Fotografiestudent Jelle Bakker te zien tijdens PROTO Art&Design Zwolle

Kijk onze student Fotografie Jelle Bakker nou eens shinen! Jelle is door zijn opleiding geselecteerd om deel te nemen aan PROTO Art&Design Zwolle. En daar zijn wij heel trots op!

Zijn werk is tot en met 5 juli onder de titel 'In search of expression' te zien in het Maagjesbolwerk. Voor zijn eerste 📸 expositie koos Jelle de mooiste vier foto's uit.

“Zelf ga ik graag naar festivals en concerten. Ik ontdekte dat ik steeds meer met mijn camera aanwezig wilde zijn.” Jelle maakte op die manier zijn eerste fotoregistraties. Inmiddels is hij huisfotograaf bij poppodium Hedon in Zwolle.

Tijdens PROTO Art&Design tonen creatieve studenten van Landstede MBO hun (afstudeer)werk in de binnenstad van Zwolle en online. Dit doen zij onder de naam Grondwerk.

De PROTO-expo is dit jaar ook geheel online te bekijken op 👉 www.protozwolle.nl. Hier vind je een handige route-app waarmee je eenvoudig van locatie naar locatie loopt. De app toont tot 5 juli per locatie welk werk er te zien is en biedt extra informatie over de makers ✨.

#trots #protozwolle2020 #grondwerk #hedonzwolle #LandstedeMBO #fotografie #Vormgeving&Entertainment #creatieveopleidingen #talent #ditismbo