30 jan 2017

Buitengewoon Reizen wint prijs voor beste reisbureau met aangepaste vakanties

Landstede Buitengewoon Reizen kreeg zaterdagavond 28 januari een award op het Reisgala dat plaatsvond in de Arena in Amsterdam. Het reisbureau was winnaar in de categorie ‘Aangepaste vakanties (voor mensen met een beperking)’. Directeur Gerda van ‘t Land (zie foto) nam de prijs in ontvangst. De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt.

‘Fijn om zoveel waardering en erkenning te krijgen. En ik hoop dat dit onze missie en visie versterkt!’, aldus een blije Gerda die was uitgenodigd aan de tafel van autoverhuurbedrijf Sunny Cars. Ze geeft aan ‘oprecht verrast’ te zijn toen ze het podium op mocht.

Nieuwe aanpak
In totaal waren er zeventien categorieën. Konden vorig jaar nog de klanten stemmen, dit jaar was gekozen voor een nieuwe aanpak: iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkt, kon stemmen. De achterliggende gedachte is eenvoudig: mensen die dagelijks op professionele basis bezig zijn met reizen en vakanties weten als geen ander welke bedrijven in de toeristische sector het beste presteren en daarvoor een award verdienen.

Buitengewoon Reizen