18 mei 2018

Aïrto treedt 24 mei op tijdens voorverkiezing Ambassadeurs MBO

De voorverkiezing wordt gepresenteerd door André van der Zee. The Voice of Holland deelnemer Aïrto treedt op! In de vakjury zitten onder ander PEC-voetballer Kingsley Ehizibue, Miss Lipgloss Cynthia Schultz en MBO Ambassadeur 2017 Sil de Weerd. De toegang is gratis!

Vanaf 19.00 uur is de zaal open aan het Dokterspad 2 in Zwolle (tegenover Isala ziekenhuis). Het programma start om 19:30 uur. Meld je hier aan.

 

Bekijk hieronder de vlogs (klik op de afbeelding). 

Bart Vos
Bart is eerstejaars student bij de opleiding Leisure & Hospitality in Zwolle. Hij vertelt jou graag waarom hij Ambassadeur mbo 2018 wil worden. Klik op de afbeelding en like zijn vlog!

 

Jennifer Frijlink
Jennifer zit in het tweede jaar van de opleiding Junior Assistent-Accountant in Zwolle. Zij stelt zich voor via haar muzikale vlog! Klik op de afbeelding en druk op het hartje. 

 

Lambert van Balen
Lambert volgt een opleiding bij Transport & Logistiek in Harderwijk. Bekijk zijn vlog en kom erachter waarom hij graag Ambassadeur mbo 2018 wil worden! Vergeet je de vlog niet te liken? 

 

Markus Oehl
Markus volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg en zet zich graag in voor anderen. Wil je weten wat hij voor jou kan doen? Bekijk en like zijn vlog. 

 

Matthew van 't Klooster
Matthew is een gemotiveerde student van de opleiding Secretaresse in Harderwijk. Benieuwd naar Matthew? Klik op de afbeelding en like zijn vlog! 

 

Micha Ouwens
Micha is 20 jaar en studeert Bedrijfsadministratie in Harderwijk. Hij wil zich graag inzetten voor een beter mbo. Weten waarom je op hem moet stemmen? Klik en like! 

 

William Deen
William is eerstejaars student Onderwijs assistent in Zwolle. Via zijn vlog kom je erachter waarom hij Ambassadeur mbo 2018 wil worden. Geef je stem en like zijn vlog!