Harderwijk

Ga je een opleiding doen bij Landstede in Harderwijk? Deze stad is vanuit de hele omgeving gemakkelijk bereikbaar per trein, bus en auto. Woon je in de buurt? Kom dan vooral ook eens met de fiets. De omgeving is namelijk echt prachtig! Groene Veluwse bossen aan de ene kant, water aan de andere en een prachtig centrum met mooie oude gebouwen daartussenin.

Meer weten over de opleidingen van Landstede MBO Harderwijk? Bekijk hier de opleidingsvideo's.

Ontdek Harderwijk na je lessen
Waarschijnlijk ken je Harderwijk vooral van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Maar er is veel meer leuks te zien in deze eeuwenoude stad.

Heb je een paar uurtjes over? Ga dan eens lekker de binnenstad in om wat te shoppen, te wandelen of te drinken op één van de vele pleinen en terrassen. Neem je lunch eens mee naar de mooie haven. Of neem bij mooi weer na je lessen een duik in het Veluwemeer. Je zult je verbazen hoe mooi het strand daar is!

Leuke evenementen
In Harderwijk worden elk jaar verschillende leuke evenementen georganiseerd. Dan is het zeker de moeite waard om even de stad in te gaan. Een paar voorbeelden zijn festival de Nieuwe Hanze in mei, de Aaltjesdagen in juni en het cultureel festival Lalaland in mei. Dan is het een gezellige drukte in de stad!

Alle locaties goed bereikbaar
Onze locaties in Harderwijk zijn allemaal goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Of zelfs lopend: Westeinde ligt op een paar honderd meter van het trein- en busstation.

Locaties Lelystad en Dronten
De locaties van Landstede MBO in Lelystad en Dronten zijn sublocaties van onze hoofdlocatie in Harderwijk (Westeinde 33).

Bekijk Landstede MBO virtueel!