MBO locatie Lelystad

We willen zoveel mogelijk onderwijs bij jou in de buurt aanbieden. Daarom heeft Landstede MBO Harderwijk een sub-locatie in Lelystad. Hier verzorgen we vooral de lessen voor de opleidingen Gezond & Wel en Onderwijs & Opvoeding. Daar is dit gebouw dan ook speciaal voor ingericht.

Opleidingsaanbod in Lelystad
Open filters
{{ selectedFilters.length > 0 ? 'Reset' : 'Filter' }}
Sluit filters
 • {{ selectedFilters.length > 0 ? 'Reset' : 'Filter' }}
  • Interessegebied({{ filterCount('landschap') }})
   • Gezond & Wel
   • Onderwijs & Opvoeding
  • Niveau({{ filterCount('niveau') }})
   • Niveau 3
   • Niveau 4
  • Leerweg({{ filterCount('leerweg') }})
   • BOL
   • BBL
{{item.title}}

Er zijn geen opleidingen gevonden die voldoen aan de gekozen filters.

Pagina {{currentPage}} van {{totalPages}}

Lelystad

Je vindt op deze locatie allereerst ruime leslokalen voor de theorielessen. Daarnaast zijn er volledig ingerichte praktijkruimtes waar je goed kunt oefenen voor je toekomstige vakgebied. De plek is perfect: we zitten vlak naast een groot ziekenhuis (handig als je daar werkt of stage loopt).

Bovendien zitten we midden in het centrum van Lelystad. Niet alleen heel dichtbij het station, maar ook van heel veel winkels. Daardoor kun je tijdens je pauze altijd een leuke wandeling maken!

Opleidingen voor onderwijs, opvoeding en zorg (niveau 3 en 4)

Opleidingen: Pedagogisch medewerker Kinderopvang (niveau 3), Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4), opleiding Onderwijsassistent (niveau 4) EN Gezond & Wel: o.a. Maatschappelijke Zorg (niveau 3), Verzorgende IG (niveau 3), Maatschappelijke Zorg (niveau 4), Mbo-verpleegkundige (niveau 4)

Wil jij met kinderen werken in de kinderopvang of op school? Of wil je kinderen met een achterstand helpen? Dan heeft Landstede MBO in Lelystad de opleiding voor jou! Ook voor een opleiding in de zorg kun je hier terecht, zo kun je in Lelystad de opleiding Mbo-Verpleegkundige doen. Berend heeft het naar zijn zin, want het is een kleine school in de buurt van het station. Ook vindt hij het super inspirerend om naast theorielessen ook praktijk- en gastlessen te krijgen: in de praktijk zie je immers wat er echt gebeurt. Wil jij ook vooral leren in de praktijk? Bij veel opleidingen kun je kiezen voor de BBL-variant.

Hoe kom je er met het OV?
Het NS-station Lelystad (hoofdstation) ligt op loopafstand. Daar stoppen uiteraard de treinen, maar de bussen naar alle plaatsen in de omgeving.

Wat is het adres?
Het Ravelijn 1, 8233 BR Lelystad

Bekijk Landstede MBO virtueel!

Adresgegevens
Het Ravelijn 1 8233BR Lelystad 088-850 7732 Route & Kaart