Bevrijdingsfestival Overijssel

Vrijdag 5 mei is het weer zover! Dan staan we samen stil bij onze vrijheid tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel. Voor de een minder vanzelfsprekend dan voor de ander. Dit jaar belooft een extra bijzondere editie te worden omdat Overijssel de trotse gastprovincie is van de Nationale Viering.

Landstede MBO is trotse partner van dit festival. Studenten van verschillende opleidingen zullen zich inzetten om er een succes van te maken: van de opleidingen AV-productie tot aan Beveiliging. Nergens leren onze studenten zoveel als in deze uitdagende praktijkomgeving!

Kom een kijkje nemen bij de Landstede Familieweide!
Deze gezellige en kindvriendelijke area staat in het teken van het creëren van een ideale wereld. Op de Familieweide gaan jong en oud aan de slag met het thema 'Ontdek De Wereld Van Morgen.' Aan de hand van theater, workshops, beeldende kunst en muziek kunnen kinderen filosoferen over hoe we met de natuur en elkaar om zouden moeten gaan. Daarnaast kunnen ze experimenteren met toffe, technische proefjes voor een duurzamere wereld. Ondertussen kunnen ouders en verzorgers achteroverleunen met een lekker drankje en luisteren naar muziek.

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie van vorig jaar? Check het hieronder!

Bevrijdingsfestival 2022: onze studenten in de media!

Tijdens het Bevrijdingsfestival 2022 hebben onze studenten ook geholpen in de organisatie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Ze werden zelfs in de media genoemd!