Rechterland 1

Wat krijg je als je de opleidingen van Mooi & Mode, Sport & Bewegen of Vrij & Gastvrij in één gebouw gaat huisvesten? Precies: een bruisend gebouw waar veel te zien en te beleven is. En dankzij de verschillende faciliteiten voor de horeca valt er ook veel te proeven!

Elk interessegebied heeft aan het Rechterland zijn eigen vleugel, met eigen praktijklokalen en sfeer. Maar je kunt elkaar als student ook regelmatig tegenkomen in de ruime centrale hal, buiten op het terras of in het gezellige restaurant.

Er zijn ook veel sportvoorzieningen in en rond het gebouw, zoals sportvelden en het Landstede Sportcentrum. Hier zijn af en toe congressen en bijna wekelijks zijn er basketbal- en volleybalwedstrijden op topniveau. Als student werk je daaraan mee, vaak met studenten van andere opleidingen.

Het is een ruim, licht gebouw met alle moderne voorzieningen – zoals natuurlijk snel draadloos internet. Het gebouw wordt bovendien op een duurzame manier verwarmd via een gloednieuwe, moderne biomassacentrale. En over het milieu gesproken: het is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en fiets. Ook per auto natuurlijk.

Hoe kom je er met het OV?
Lijn Richting/Van Halte
3 Zwolle - Berkum Stadion
29 Coevorden Vrolijkheid
40 Meppel/Steenwijk Vrolijkheid

Wat is het adres?
Rechterland 1, 8024 AH ZwolleAdresgegevens
Rechterland 1 8024AH Zwolle 088-850 8000 Route & Kaart