Dokterspad 2

Deze locatie van Landstede heeft nog niet zo lang geleden een complete metamorfose ondergaan. Het is door een architect volledig opnieuw ontworpen. En dat zie je! Mooie meubels, prachtige kleuren, een creatieve sfeer en vooral ook heel veel ruimte!

Er is van alles gedaan om een zo gezond mogelijke leeromgeving voor jou als student te creëren. Daarom is er gekozen voor een ruime opzet van het gebouw, met veel daglicht en een gezond binnenklimaat. Dokterspad 2 is een bruisende locatie omdat er ook veel bedrijvigheid is.

Andere grote pluspunten zijn de fantastische kantine met alleen maar gezond (en lekker!) eten en een echt theater met een gezellig theatercafé. Het theater kan worden gebruikt door studenten van verschillende opleidingen en ook door organisaties van buiten school. En tussen de lessen door even een frisse neus halen? Je loopt zo de prachtige natuur van de directe omgeving in!

Deze multifunctionele locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit de stad Zwolle en door de ligging dichtbij de Ceintuurbaan ook vanuit omliggende plaatsen. Dat geldt zowel voor de fiets, auto als openbaar vervoer.

Wat is het adres?
Dokterspad 2, 8025 AW Zwolle

Hoe kom je er met het OV?
Je kunt Dokterspad 2 in Zwolle met verschillende buslijnen vanaf het NS-station Zwolle en vanuit de regio bereiken, bijvoorbeeld:

Lijn Richting Halte
1 Zwolle - Oosterenk Isala Sophia Hoofdingang
7 Zwolle - Oosterenk Isala Sophia Hoofdingang
29 Coevorden Isala Sophia Hoofdingang
40 Meppel/Steenwijk Isala Sophia Hoofdingang
70 Steenwijk Isala Sophia HoofdingangAdresgegevens
Dokterspad 2 8025AW Zwolle 088-850 8100 Route & Kaart