Dokterspad 2

Deze locatie van Landstede MBO heeft een complete metamorfose ondergaan. Het is door een architect volledig opnieuw ontworpen. En dat zie je! Mooie meubels, prachtige kleuren, een creatieve sfeer en vooral ook heel veel ruimte!

Er is van alles gedaan om een zo gezond mogelijke leeromgeving voor jou als student te creëren. Daarom is er gekozen voor een ruime opzet van het gebouw, met veel daglicht en een gezond binnenklimaat. Dokterspad 2 is een bruisende locatie omdat er ook veel bedrijvigheid is.

Het theatercafé
Andere grote pluspunten zijn de fantastische kantine met alleen maar gezond (en lekker!) eten en een echt theater met een gezellig theatercafé. Het theater kan worden gebruikt door studenten van verschillende opleidingen en ook door organisaties van buiten school. En tussen de lessen door even een frisse neus halen? Je loopt zo de prachtige natuur van de directe omgeving in!

Deze multifunctionele locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit de stad Zwolle en door de ligging dichtbij de Ceintuurbaan ook vanuit omliggende plaatsen. Dat geldt zowel voor de fiets, auto als openbaar vervoer.Adresgegevens
Dokterspad 2 8025AW Zwolle 088-850 8100 Route & Kaart
Interessegebieden in Dokterspad 2