Hulp nodig bij je studiekeuze?

Vind jij het lastig om een keuze te maken voor een vervolgopleiding? En kun je wel wat hulp gebruiken? Dat kan bij Landstede Studie- & Loopbaanoriëntatie! Hieronder lees je daar meer over.

Landstede Studie- & Loopbaanoriëntatie 

Landstede Studie- & Loopbaanoriëntatie biedt je extra begeleiding bij het kiezen van een vervolgopleiding. De begeleiding bestaat uit één of twee gesprekken van gemiddeld 1 uur en (soms) een beroepskeuzetest. De test geeft niet meteen aan welke opleiding je kunt volgen, maar wel aan welke richtingen interessant voor jou kunnen zijn. Door het resultaat samen na te bespreken maken we jouw vervolgstappen concreter.

Studieloopbaan gesprek

Persoonlijk advies
De begeleiding wordt geboden door twee gediplomeerde studieloopbaanbegeleiders van de Landstede Infoshop. Het maken van een goede keuze vinden wij het allerbelangrijkste. Daarom zijn we objectief en dus niet alleen gericht op de opleidingen van Landstede MBO.

Wanneer je op het voortgezet onderwijs zit, is jouw decaan het eerste aanspreekpunt om je te begeleiden bij jouw studiekeuze. Kom je er samen nog niet helemaal uit, dan kun je bij ons terecht.

Studiekeuze cirkel

Contact
Je kunt een afspraak maken door te bellen met studieloopbaanbegeleider Kim ten Caat via 0800-0245666 (gratis informatienummer) of door een mail te sturen naar studiekeuze@landstede.nl.