Meld je aan voor BrainBoost!

Wil jij je talenten een boost geven? Ben je toe aan meer uitdaging? Ben je gemotiveerd, leergierig en beschik je over een ‘drive’? Dan is BrainBoost wat voor jou. Samen met gemotiveerde medestudenten van andere opleidingen voer je elke donderdagmiddag levensechte LWP’s en TWIXX’en uit in een stimulerende, prikkelende omgeving. Sleutelwoorden: ondernemend leren, internationalisering en persoonlijke effectiviteit.

 

BrainBoost is bedoeld voor huidige studenten van Landstede MBO en Menso Alting.
Aan de hand van kleine opdrachten en uiteindelijk een grote opdracht die gekoppeld is aan een echte opdrachtgever, leer je samen met studenten van verschillende opleidingen op een andere, nieuwe manier leren. Daarbij wordt uitgegaan van de growth mindset: het idee dat iedereen met de juiste begeleiding en overtuiging in staat is om zijn capaciteiten te vergroten.

 

De coaches binnen het programma begeleiden op zo’n manier, dat je anders leert nadenken. Ze beantwoorden geen vragen, maar stellen ze. En je leert dat niet alleen het doel belangrijk is, maar ook, vooràl, de manier waarop je dat doel bereikt. Sleutelwoorden tijdens het programma zijn: ondernemend leren, internationalisering en persoonlijke effectiviteit.

 

 

Meer informatie of aanmelden
Heb je nog vragen of ben je benieuwd of BrainBoost iets voor jou is? Dan kun je met je vragen altijd terecht bij onze BrainBoost-docenten. Wie dat op jouw locatie is? Klik hier voor het overzicht.
Ben je er al uit dat je wilt meedoen? Dan kun je je aanmelden. In november 2019 start het volgende programma. Voordat je je hieronder kunt aanmelden, heb je ook een aanbeveling van je coach nodig. Vul daarom het onderstaande formulier samen in met je coach.

Dit formulier bestaat uit twee onderdelen: je aanmelding om deel te nemen aan BrainBoost, excellent onderwijs en de aanbeveling van je coach. Samen met je coach vul je de aanbeveling in. Landstede MBO en Menso Alting verzorgen samen het programma. Nadat je je hebt aangemeld word je uitgenodigd voor een matchingsdag.

Meld je aan voor BrainBoost en vul dit formulier samen met je coach in
Naam Coach
(doorzetten, samenwerken, motivatie, ambitie, creatief denken, zelfstandigheid)