Meld je aan voor het keuzedeel met BrainBoost!

Wil jij je talenten een boost geven? Ben je toe aan meer uitdaging? Ben je gemotiveerd, leergierig en beschik je over een ‘drive’? Dan is BrainBoost iets voor jou. BrainBoost is een verrijkend onderwijsprogramma voor studenten van Landstede MBO en mbo Menso Alting Zwolle en wordt als keuzedeel aangeboden.

 

Dit keuzedeel is geschikt voor iedere student die wil excelleren op het mbo. Ben jij toe aan meer uitdaging? Ben je gemotiveerd, leergierig en ga jij een pittige opdracht niet uit de weg? Dan is het keuzedeel Persoonlijk Profileren (BrainBoost Excellentie) wat voor jou. Samen met gemotiveerde studenten van andere opleidingen ga je een dagdeel per week aan de slag in een stimulerende en prikkelende leeromgeving. Je leert om op een andere en nieuwe manier te kijken naar jezelf en jouw leren.

  

Het programma van de keuzedelen is opgedeeld in twee fases. Je start met fase 1; een programma ongeveer 6 weken waarin je de BrainBoost-principes leert. Vervolgens ga je aan de slag met fase 2. Dit is een verdiepende fase van ongeveer 9 weken waarin je samen met een groepje aan de slag gaat met een complexe open opdracht van een opdrachtgever uit het werkveld.

Meer informatie over aanmelden
Heb je nog vragen of ben je benieuwd of BrainBoost iets voor jou is? Dan kun je je vragen altijd stellen via onderstaand mailadres. En, wil je al meedoen? Overleg dit dan wel eerst even met jouw coach.
Meld je vervolgens aan via brainboost@landstede.nl