Meld je aan voor BrainBoost!

Wil jij je talenten een boost geven? Ben je toe aan meer uitdaging? Ben je gemotiveerd, leergierig en beschik je over een ‘drive’? Dan is BrainBoost wat voor jou. Samen met gemotiveerde medestudenten van andere opleidingen voer je elke donderdagmiddag levensechte LWP’s en TWIXX’en uit in een stimulerende, prikkelende omgeving. Sleutelwoorden: ondernemend leren, internationalisering en persoonlijke effectiviteit.

 

BrainBoost is bedoeld voor huidige studenten van Landstede MBO en Menso Alting.
Aan de hand van kleine opdrachten en uiteindelijk een grote opdracht die gekoppeld is aan een echte opdrachtgever, leer je samen met studenten van verschillende opleidingen op een andere, nieuwe manier leren. Waar wordt uitgegaan van de groeimindset: het idee dat iedereen met de juiste begeleiding en overtuiging in staat is om zijn capaciteiten te vergroten.

 

De coaches binnen het programma begeleiden op zo'n manier, dat je anders leert nadenken. Ze beantwoorden geen vragen, maar stellen ze. En je leert dat niet alleen het doel belangrijk is, maar ook, vooràl, de manier waarop je dat doel bereikt. Sleutelwoorden tijdens het programma zijn:  ondernemend leren, internationalisering en persoonlijke effectiviteit.

 

 

Meer informatie over aanmelden
Heb je nog vragen of ben je benieuwd of BrainBoost iets voor jou is? Dan kun je je vragen altijd stellen via brainboost@landstede.nl 
En? Wil je al meedoen? Overleg dit dan wel eerst even met jouw coach en meld je dan aan via onderstaand formulier.

 

Meld je aan voor BrainBoost