Informatieavond Zwolle

30
aug
Donderdag 30 augustus
van 18:00 tot 20:00 uur
Dokterspad 2, Zwolle

Aanmelden open huis

Op donderdag 30 augustus ben je tussen 18.00 en 20.00 uur van harte welkom tijdens de Informatieavond van Landstede MBO in Zwolle. Let op: Alle Landschappen en opleidingen die in Zwolle worden aangeboden hebben Informatieavond aan het Dokterspad 2 in Zwolle (tegenover het Isala ziekenhuis). Onze overige locaties in Zwolle zijn gesloten. Vanwege wegwerkzaamheden aan de Dr. van Heesweg, is het Dokterspad alleen te bereiken via het terrein van het PEC Zwolle stadion.

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende mbo-opleiding? Dan kun je deze avond ontdekken welke opleiding en welk Landschap bij jou past en zelf ervaren wat leren in Landschappen is. Tijdens de informatieavond is het mogelijk om je direct aan te melden voor komend schooljaar (start september 2018). Jij bent samen met jouw ouders en vrienden welkom. Meer informatie over het opleidingsaanbod vind je bij het Landschap van jouw keuze.

Ook voor meer informatie over StartCollege (Entreeopleidingen) en Groei opleidingen kun je deze avond terecht op het Dokterspad. 

Locatie