Office Support

Landstede Office Support voor ondernemingen
Is het druk bij uw onderneming? Blijven er klussen liggen waar uw medewerkers niet aan toe komen? Daar is nu dé oplossing voor! De secretariële studenten van Landstede hebben een projectteam ‘Landstede Office Support’ waar u en andere organisaties terecht kunnen.

Office Support is een secretariaatsbureau dat secretariële werkzaamheden uitvoert en ondersteunt. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door gemotiveerde en enthousiaste secretariële studenten.
Na uitvoering controleren docenten de opdracht. U kunt bij het secretariaatsbureau terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:
- Archiveren
- Notuleren
- Post verzorgen
- Mailing verzorgen
- Uitwerken van correspondentie
- Database opzetten
- Ondersteuning van evenementen

Uw aanvraag
Het is de bedoeling dat de werkzaamheden zoveel mogelijk in het kantoor van Landstede uitgevoerd worden. Hier is een professionele kantoorruimte ingericht waar de opdrachten zorgvuldig worden uitgevoerd. Natuurlijk worden er uitzonderingen gemaakt,  bijvoorbeeld als er bij u op kantoor genotuleerd moet worden.

Voor uw aanvraag verzoeken wij u vriendelijk het Opdrachtformulier te gebruiken. Deze kunt u gemakkelijk online invullen en verzenden. 

Landstede Office Support Zwolle
Assendorperdijk 55
8012 EG Zwolle
088 – 850 8494
e-mail: los@landstede.nl