IT ServicePoint

Wordt uw computer steeds trager? Lukt het niet om een nieuw programma te installeren? Bent u ineens een bestand kwijt? Schakel dan het projectteam IT ServicePoint van Landstede MBO in. Onze studenten van het Landschap ICT &  Technologie zijn van alle digitale markten thuis!

De wegen der computers zijn voor veel mensen ondoorgrondelijk. Maar niet voor de studenten van het Landschap ICT & Technologie. Zij kennen het klappen van de zweep waar het bits en bytes betreft. Zij doorgronden elk systeem en weten precies welke digitale wegen naar Rome leiden. Computerprobleem? Maak u geen zorgen. De studenten van het projectteam IT ServicePoint weten raad.

Diensten
- Advies over aanschaf en onderhoud van hard- en software
- Reparatie van hard- en software
- Realiseren van een herstel CD/DVD (image)
- Terughalen van verloren bestanden
- Uitvoeren van nieuwe installaties en netwerken
- Het configureren van nieuwe hardware
- Het updaten van programmatuur
- Het maken van back-ups van belangrijke data op aangeleverde USB
- Het aansluiten van randapparatuur
- Workshops over zowel basis computerkennis als speciale ICT-onderwerpen

Servicepakket voor particulieren
- Reinigen van de computer
- Interne kabels wegwerken
- Opschonen van de harde schijf
- Controleren op virussen, adware, spam en spyware
- Defragmenteren
- Preventieadvies

Het projectteam IT ServicePoint biedt hulp op afstand. Via het programma teamviewer helpen onze studenten u graag als er bijvoorbeeld problemen zijn met internet of een draadloos netwerk.

Leren in en van de praktijk
De projectteams van Landstede MBO maken deel uit van Landstede Ondernemend. Landstede Ondernemend bereidt studenten op verschillende manieren voor op hun toekomstige beroepspraktijk. In het Landschap ICT & Technologie leren zij alles over automatisering, computers en elektronica. Onze studenten kunnen er alle richtingen op, van het bedenken en installeren van programma’s via het adviseren en trainen van gebruikers, tot het beheren van een netwerk. Het projectteam IT ServicePoint zet gemotiveerde studenten van ICT-opleidingen in bij elk project. Zij hebben kennis van soft- en hardware, ze luisteren naar uw vraag en probleem en zoeken naar de juiste mogelijkheden. De studenten worden begeleid door ervaren docenten.

Kosten
Het projectteam IT ServicePoint heeft geen commerciële doelstelling. Particulieren, stichtingen en verenigingen betalen alleen voor nieuwe onderdelen die u zelf kunt bestellen via de aanbevolen verkooppunten.

Informatie
Voor meer informatie of voor het uitzetten van projecten kunt u op werkdagen contact opnemen met Landstede MBO, via 0800-0245666 (gratis) of info@landstede.nl. Voor dagelijkse problemen kunt u rechtstreeks contact opnemen met het IT ServicePoint via 088-850 8452 of via itservicepoint@landstede.nl.

Openingstijden
Maandag: 10.45 uur – 16.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 14.00 uur
Woensdag: Voorlopig gesloten
Donderdag: 09.00 - 16.00 uur
vrijdag: 09.00 - 15.00 uur

Projectteam IT ServicePoint
Landschap ICT & Technologie | Landstede MBO
Stadionplein 12 (op het stadioncomplex van PEC Zwolle, 1e verdieping, ingang Landstede MBO aan de kant van de parkeerplaats)
8025 CP Zwolle