HulpRbij Zwolle

‘Dat is een uitkomst! Riep de vrouw die herstellende was van een hernia- operatie. Ze schakelde HulpRbij in voor huishoudelijke verzorging omdat ze zelf geen kant op kon….’

Huishoudelijke klusjes doen, kinderfeestjes organiseren, cursus mobiele telefoon voor ouderen verzorgen, etc. etc. Het kan allemaal bij HulpRbij.
Wekelijks verrichten eerstejaars studenten van de opleiding Helpende Zorg & Welzijn meer dan 300 activiteiten op het gebied van zorg en welzijn.

Het projectteam HulpRbij heeft zich in de loop van de vier jaar ontwikkeld tot een onmisbare dienst voor mensen bij wie de reguliere zorg te kort schiet.
Het is voor de studenten niet alleen leerzaam, maar ook leuk!

Begeleiding en evaluatie
De student wordt begeleid door een docent (coach) en een medewerker van HulpRbij. Die begeleiding zal bestaan uit telefonisch contact of een bezoekje aan het HulpRbij adres.

Aan het eind van elke periode is het de bedoeling dat de studenten een evaluatieformulier meenemen naar hun HulpRbij-adres. Hierop staan de beroepsvaardigheden van de student. Met het evaluatieformulier kunt u deze beoordelen. Dit is vooral voor de student zelf heel belangrijk.

Intake en hulp
Als u gebruik van HulpRbij wilt maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak met u en komen bij u langs voor een intake. Zo kunnen wij samen kijken naar de situatie en wat mogelijk is.

We bespreken een aantal praktische zaken en de voorwaarden van de inzet van HulpRbij. Wij zorgen ervoor dat er geen onduidelijkheden zijn. U weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten, wel zo prettig!

HulpRbij Zwolle
HulpRbij in Zwolle is 5 dagen per week bereikbaar.
tel. 088 - 850 81 10
Mailen kunt u ook naar:
hulprbij-zwolle@landstede.nl

Kantoortijden
Maandag 09.00 - 16.00 uur
Dinsdag 09.00 - 16.00 uur
Woensdag 09.00 - 16.00 uur
Donderdag 09.00 -15.30 uur
Vrijdag 09.00 -12.30 uur

Buiten deze kantoortijden kunt u ook gratis contact opnemen met de Landstede Infoshop, tel. 0800 - 0245666