EventActief

Eén van de mogelijkheden voor de studenten van de opleidingen uit het Landschap Vrij & Gastvrij is om praktijkervaring op te doen, in het projectteam EventActief.

Wilt u een High Tea in een bejaardentehuis of een voetbalkamp voor de F-pupillen? Of zoekt u een grappig typetje voor een feestelijke bijeenkomst? U kunt het zo gek niet bedenken of het projectteam EventActief regelt het, met een flinke dosis creativiteit, enthousiasme en motivatie.

Ook een gastvrije ontvangst bij een conferentie, of vakkundige hulp op het facilitaire vlak of in de horeca behoort tot de mogelijkheden. Landstede stimuleert studenten om hun talenten te ontwikkelen, niet alleen op school, maar ook in de praktijk.

EventActief
- Ondersteunt bij grootschalige evenementen en promotionele activiteiten.
- Organiseert kleinschalige evenementen en activiteiten op het gebied van sport en spel, natuur en milieu, creativiteit, thema-activiteiten, show en amusement en kindertheater.
- Ondersteunt en organiseert activiteiten op het gebied van horeca en facilitaire dienstverlening
- Is snel inzetbaar.
- Werkt met gemotiveerde studenten, die beschikken over vakmatige uitstraling en enthousiasme.

Uw evenement en de kosten
EventActief heeft geen commerciële doelstelling. Voor de inzet van de studenten betaalt u een kostendekkend tarief per dagdeel en eventuele reiskosten en materiaalkosten. Op basis van uw opdrachtomschrijving ontvangt u vooraf een duidelijke kostenopgave. Uw contactpersoon is een professionele instructeur van Landstede Beroepsopleidingen. De instructeur kan u adviseren over de inzet van het projectteam en bij welke activiteiten de student kan worden ingezet.

Landstede Ondernemend
De projectteams van Landstede maken deel uit van Landstede Ondernemend. Landstede Ondernemend bereidt studenten op verschillende manieren voor op hun toekomstige beroepspraktijk. Landstede is ondernemend op het gebied van Praktijksimulaties, Landstede Shops, Externe Studentenintegratie, Partnerschappen en Projectteams.

Voor uw aanvraag verzoeken wij u vriendelijk het Opdrachtformulier te gebruiken. Deze kunt u gemakkelijk online invullen en verzenden.
Het projectteam EventActief wordt gerund door studenten van het Landschap Vrij & Gastvrij.

Projectteam EventActief
Rechterland 1
Zwolle
Tel: 088-8508008
Fax: 088-8508044

Voor uw aanvraag verzoeken wij u vriendelijk het Opdrachtformulier te gebruiken. Deze kunt u gemakkelijk online invullen en verzenden. 

Opdrachtformulier