22 sep 2021

Ga jij mee op Expeditie Studiekeuze tijdens de Onderwijsbeurs?

Ben jij op zoek naar een uitdagende mbo-opleiding voor een succesvolle toekomst? We helpen je graag om te ontdekken welke opleiding en welk Landschap bij jou past. Kom naar onze stand tijdens de Onderwijsbeurs op 1 en 2 oktober!

Tijdens de Onderwijsbeurs nemen wij jou mee op Expeditie Studiekeuze. Welke studierichting kies jij? Ben jij er al uit? Of twijfel je nog tussen bepaalde richtingen? Geen zorgen, er zijn genoeg gidsen op de beurs die je wegwijs maken in het oerwoud aan studierichtingen. (Oud)-studenten van verschillende mbo's vertellen in sessies van 30 minuten wat studeren binnen zo'n interessegebied nu precies inhoudt. Bekijk hier het programma.

Benieuwd wat je er nog meer kunt doen? Check het op de website van Onderwijsbeurs Noordoost! Hieronder vind je alvast wat praktische info ūüĎá

Openingstijden
Vrijdag 1 oktober 2021 geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 2 oktober 2021 geopend van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie
IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Bereikbaarheid
Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken of met de trein. Bezoek je de beurs met je klas? Dan is de kans groot dat je decaan of mentor het vervoer heeft geregeld.

Parkeren is gratis!
IJsselhallen Zwolle beschikt over 3.000 gratis parkeerplekken, zodat alle bezoekers van Onderwijsbeurs Noordoost gratis kunnen parkeren. De IJsselhallen is direct gelegen aan de A28 en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

Gratis aanmelden
Een bezoek aan Onderwijsbeurs Noordoost is voor iedereen gratis na registratie. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct via je mail. Print het ticket met barcode uit en vergeet het niet mee te nemen naar de beurs. Ook je ouders, vrienden en klasgenoten dienen zich vooraf te registreren. Klik hier om je gratis aan te melden!