NIEUW! Leidinggevende Team/Afdeling/Project

Elke organisatie wil enthousiaste, betrokken medewerkers en een leuke werksfeer. Eentje waarin ook nog eens efficiënt en veilig gewerkt wordt. Op die manier haal je goede resultaten en hebben projecten meer kans van slagen. Ga of wil jij leidinggeven in jouw (toekomstige) baan? Dan is Leidinggevende Team/Afdeling/Project jouw opleiding.Leerweg
BOL
Duur
1 jaar
Niveau
4
Plaats
 • Beroep
 • Opleiding
Mensen instrueren, motiveren en voortgang bewaken

Beroep

Elke organisatie wil enthousiaste, betrokken medewerkers en een leuke werksfeer. Eentje waarin ook nog eens efficiënt en veilig gewerkt wordt. Op die manier haal je goede resultaten en hebben projecten meer kans van slagen. Ga of wil jij leidinggeven in jouw (toekomstige) baan? Dan is Leidinggevende Team/Afdeling/Project jouw opleiding. Het maakt niet uit in welk vakgebied je zit: van commercie, winkel, zorg, bouw, callcenter, uitzendbranche tot techniek: jij leert hier hoe je mensen aanstuurt en zorgt dat ze optimaal samenwerken.

Meestal voer je je leidinggevende taken uit naast je 'gewone' werk. Je leert in deze opleiding hoe je mensen instrueert, motiveert, coacht en de voortgang van het werk in de gaten houdt. Ook leer je hoe je een project begeleidt en dat de doelen worden gehaald. Het mooie aan deze opleiding is dat je die volgt met studenten uit andere vakgebieden. Het is heel leerzaam om te zien hoe de zaken in andere branches aangepakt worden. Ook krijg je gastcolleges van ervaren managers en ga je op bezoek bij organisaties.Je sterke punten

Je bent een professional in je eigen vakgebied. Je bent sociaal en weet helder te communiceren. Ook ben je gedisciplineerd, betrouwbaar en heb je een helikopterview. Als leidinggevende heb je een voorbeeldfunctie en daar ben jij je goed van bewust. Je durft knopen door te hakken en als een beslissing eenmaal genomen is, kun jij daar verantwoording over afleggen.

Aan het werk
 • Je geeft direct leiding aan medewerkers/projecten
 • Je voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (HRM)
Opleidingsinformatie

Samenwerkingspartners

In een onderzoek in het schooljaar 2017-2018 gaven studenten en organisaties aan erg positief te zijn over de kwaliteit van deze opleiding. Organisaties die BPV aanbieden, gaven aan graag meer studenten van deze opleiding te willen als stagiaires. We gaan dan ook ons best doen een nauwe samenwerking aan te gaan met voor jou interessante organisaties.

Toelating

Vooropleidingseisen

 • Een afgeronde mbo niveau 3- of 4-opleiding

Verplichte intakeactiviteiten

 • Individueel Plaatsingsgesprek

Studiekosten

De kosten van de opleiding bestaan uit:

Lesgeld: € 1.155,- per jaar (vanaf 18 jaar, per 1 augustus 2018)
Lesmateriaal, excursies, workshops, gastcolleges: € 125,- (ongeveer)
Eigen laptop.

Vervolgopleiding

Opleidingen en cursussen op hbo-niveau, zoals:

 • Personeel en Organisatie
 • Leisure Management
 • Small Business en Retailmanagement
 • HBO Toegepaste Psychologie
 • HBO Security Management
 • Politie, Koninklijke Marechaussee of Douane


Locatie
Fuchsiastraat 1
Fuchsiastraat 1
8013ZC
Zwolle
088-850 8400