MBO Sport & Bewegen | Landstede MBO Landstede Groep

Sport & Bewegen

Welkom bij het Landschap Sport & Bewegen
Binnen dit Landschap zijn wij gek op sport en willen we onze passie voor bewegen op een enthousiaste en verantwoorde manier overbrengen op anderen. Met onze opleidingen kun je alle kanten op: activiteiten bedenken en organiseren, trainen, begeleiden of werken bij een (top)sportbedrijf of -organisatie.

Laat jezelf zien
Tijdens een Landstede Open (Dag, Avond, Meeloopdag en Informatiemoment) kun je op locatie de sfeer proeven, kennis maken met onze coaches en studenten en je uitgebreid laten informeren over ons opleidingenaanbod.

Landstede MBO Open Zwolle
Naast de algemene stand van Sport & Bewegen in de kantine van de locatie Rechterland in Zwolle zijn er algemene voorlichtingsrondes voor Sport & Bewegen. Daarnaast presenteren de profielen Bewegingsagogie, Trainer/Coach, Buitensport, Sport, Bewegen, Gezondheid en BOS zich in de lokalen.

Individuele meeloopdag
Neem een kijkje achter de schermen en loop een (deel van de) schooldag mee met een student. Volg de lessen en krijg zo een beter beeld van de opleiding en de sfeer op school. Dagje meelopen? Klik hier> 
Heb je nog vragen dan kun je bellen naar: 0800 - 0245666 (gratis).

Meer over Landstede & Sport

Leren in, aan en van de praktijk

Al tijdens je studie ontdek je wat je toekomstige werk inhoudt. Dat doe je op verschillende manieren. Zo hebben we partnerschappen met bedrijven, organisaties en instellingen en andere gezamenlijke activiteiten en evenementen om te leren in de praktijk.

Ook kun je praktijkervaring opdoen in Landstede-shops en in projectteams aan opdrachten van echte opdrachtgevers werken.

En tenslotte zijn er op school verschillende speciaal ingerichte praktijkruimtes en skillslabs, waar je toekomstige werkplek perfect wordt nagebootst.

Projectteam
SportEve

Meer over Landstede & Sport

Zwolle - Rechterland

Rechterland 1, 8024AH Zwolle, 088-8508008

Harderwijk - Parkweg 4b - Harderwijk

Parkweg 4b, 3842 AD Harderwijk, 0800-0245666

Studiegids

Wil jij weten hoe je bij ons op school en in de praktijk leert en op welke manieren je begeleid en beoordeeld wordt? Download dan de studiegids van de opleiding van jouw keuze.

Hoe werkt het?

  1. 1. Klik op onderstaande button en log in met de volgenden gegevens:
      Gebruikersnaam: landstede
      Wachtwoord: landstede
  2. 2. Vervolgens vink je ‘OER/Studiegids’ aan en klik je op de button 'Download' bovenaan de pagina
  3. 3. Geef op de volgende pagina aan voor welk studiejaar (cohort), locatie, opleiding, Landschap en leerweg je de studiegids wilt bekijken
  4. 4. Klik op de button 'Finish' om de studiegids te voltooien en te downloaden.

Naar download OER/Studiegids

Dagje meelopen?

Neem een kijkje achter de schermen en loop een (deel van de) schooldag mee met een student. Volg de lessen en krijg zo een beter beeld van de opleiding en de sfeer op school.

Meedoen? In onderstaand overzicht staat een overzicht van de huidige meeloopdagen voor deze studie en/of het bijbehorende landschap

Staat er geen passend aanbod tussen? Mail dan naar eendagjelandstede@landstede.nl of bel 0800 - 0245666 (gratis)